Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
Kateřina Kl. .
Pana doktora jsem našla na internetu dle recenzí zde. Objednala jsem se kvůli problémům s brněním rukou (opakovaně mě brnělo při ohnutí lokte v obou rukách poslední tři prsty a nedalo se s tím spát, pracovat na počítači apod) a než nadešel můj termín (měsíc čekačka), tak mě postihla akutní blokáda bederní páteře. Obvodní lékařka mi sdělila, že s tímto by mi měl pomoci neurolog.
Pan doktor na první dojem velmi zamračený a nepříjemný (takový vlažný přístup, zamračený pohled), když jsem mu popsala oba problémy, tak u rukou mi jen řekl, že to nejsou karpály, ale nerv co vede z "brňavky" a že mi na to dá ortézy (nejdřív na jednu ruku a pak případně na druhou) na noc, abych mohla spát. No 1. představa toho, jak celou noc mám spát s oběma rukama naprosto nataženýma mě velmi pobavila a za 2. neřeší to potíž během práce v kanceláři, řízení apod. Navíc jsem na internetu našla, že je to také nějaký syndrom, jako je karpál, ale jiný a řeší se to např rehabilitací..
K zádům - velmi nelibě nesl moji obezitu, bylo to vidět na něm na první pohled. Sice neměl nemístné poznámky, jako občas lékaři mají, ale samozřejmě se vyjádřil, že vzhledem k té mé váze holt nějaké potíže se zády apod budu mít. Na moji otázku, zda by mi nepomohly rehabilitace, mi sdělil, že s tou mojí váhou nějaké rehabilitace budou těžké no ale snad možná nějaké cvičení, no neví.
Poslal mě na rentgen a objednal za týden na kontrolu.
Dneska byla kontrola, v ordinaci jsem strávila tak max dvě minuty s tím, že si přečetl popisek rtg, řekl "normální nález, nashledanou". To, že mě bolí záda méně, ale začaly jako by vazy u kyčle (asi od těch zad), komentoval "to přejde".
Naštěstí jsem chytla termín i u rehabilitačního lékaře u nás, který mě vyšetřil, konstatoval blokádu SI spojení, mobilizací mě napravil a předepsal rehabilitace a pak se uvidí,
Suma sumárum - pan doktor mi vůbec nepomohl ani s jedním problémem, se kterým jsem přišla, dnešní kontrola byla naprostou ztrátou času (dojíždím do Prahy hodinu) a stejně to musím řešit jinde..