Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Danjess
Hrůza, nevím na co jsou vydávány časovky, když stejně čekáte i dvě hodiny. Nejdřív chodí do ordinace ti co měli časovku přede mnou a pak ti co jsou po mě, ale jsou přece důchodci a nemají čas čekat jako já a nemám najednou stav dušnosti :-). (škoda že už nechodím do školy to by se mi líbilo, strávit v čekárně celé vyučování). Když nemusím tak tam ani nejdu a raději zajdu večer na pohotovost. Proč nebere doktorka časovky po hodině, to by možná vyšlo tak akorát. Když příjdu na řadu já tak strávím v ordinaci 10 - 15 minut nanejvýš. Rozhodně NEDOPORUČUJI!!!
Danjess
Chodím tam co nejméně a když nemusím tak vůbec radši zajdu na pohotovost. I když máte časovku tak čekáte mězi dalšími nemocnými (což u lékaře asi jinak nejde), ale stejně příjdu na řadu jako poslední, protože důchodci přece nemají čas tam sedět, tak věčně klepou na dveře kdy už je paní doktorka vezme, že pospíchají. Když už tak učiní tak tam jsou 30 - 45 minut a to mě opravdu dokáže naštvat. Když příjdu na řadu já tak tam strávím 10 - 15 minut a to se mi věnuje dostatečně k mému stavu nemoci. At dává časovky po hodině. Přes tuto zkušenost nedoporučuji
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Zlíně
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Zlíně
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Zlíně