Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíCeník
Kateřina Swiderová
K paní doktorce chodím už nějaký ten"pátek" je ÚŽASNA! Vždy mi poradí..vyjde vstříc i mimo ordinační hodiny pokud je to zrovna možné..už se těším na další návštěvu!
Aneta
Skvělá paní doktorka, empatická, odborná práce s lidovými cenami narozdíl od jiných nechutně předražených klinik. Vřele doporučuji.
Hana S.
Velmi milá, ochotná a empatická paní doktorka. Vždy skvěle poradí a bez problému vyhoví pacientovi. Můžu je doporučit.
Renáta Tomšejová
Vynikající doktorka. Vždy mi pomohla a navíc je velmi příjemná a snaží se pacientovi vyhovět a hlavně ho vyléčit. Vřele doporučuji.
...
Vynikající doktorka. Má velké znalosti, umí najít skutečnou příčinu problému a léčit ho. Je příjemná a empatická. Člověk se u ní cítí ve správných rukou.
durcakova.d
Jsem velmi spokojená s paní doktorkou. po 11 letech, kdy jsem u ní byla naposledy, mě bez problému přijala ( v dnešní době problém). je velice vstřícná, příjemná a sympatická. Můj problém vyřešila okamžitě a profesionálně. Moc děkuji.
Milada
Pomohla jak mně, tak mé vnučce, kde si jiní lékaři nevěděli rady...Navíc je velmi milá, sympatická!
Jsem velmi spokojen s ošetřením Mudr Mlynářové jako pacient a to vícekrát,a proto doporučuji tuto lékařku ostatním,pokud je přijme.Zbořil Rostislav Marianské Hory.
Paní doktorka mi pomohla při léčení různých kožních nemocí, je velmi ochotná, příjemná. Co velmi obdivuji je, že když se objednáte, tak Vás sestřička opravdu zavolá v tu dobu. Měla jsem i akutní případ a to jsem čekala asi 2 hodiny, než byla chvíle, kdy nikdo objednaný tam nebyl, ale to absolutně respektuji.
Paní doktorka je opravdový profesionál s naprosto výborným lidským přístupem. Jednoznačně doporučuji.
Dermatologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Dermatologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě