Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolí

Umístění: jiné místo Oční centrum Lensi, Novodvorská, záněty rohovky a spojivky

S paní doktorkou Magyarovou mám jen samé dobré zkušenosti od první návštěvy. Potřebovala jsem vzít rychle kvůli akutnímu zánětu rohovky (neměla jsem v Praze 4 svého očního) a vzala mě okamžitě. Přijela jsem i s malým synem a nic nebylo problém. Na řadu jsem přišla poměrně rychle, vzhledem k tomu, že jsem zavolala na poslední chvíli a hned jela. Nic nebyl problém. Paní doktorka mě vyšetřila a ihned zahájila léčbu. Byla jsem u hodně očařů, ale této paní doktorce věřím od první chvíle, že ví nejlépe co dělá. Pracuje citlivě a důsledně oči zkontroluje, nedává žádné atb kapky zbytečně, jen když je opravdu třeba. Za ta léta, co nosím kontaktní čočky jsem navštívila dost očních lékařů a optiků, tudíž mám možnost srovnání a paní Magyarová je doktorka na svém místě. A to, že se na každého hned od dveří nesměje nic neznamená. Každý máme své starosti a problémy a také paní doktorka je může mít. Co se týče sestry, je také úžasná, příjemná, vstřícná na domluvu další návštěvy jak po telefonu tak osobně a současná, nová ordinace na Novodvorské je velice příjemná, čistá a v optice Vám zdarma také naměří dioptrie a vyčistí a upraví brýle. Za mne mohu jen doporučit toto oční centrum a paní doktorce i sestře moc děkuji, jsem ráda, že jsem našla tak zkušené a dobré centrum. Pechová Věra

Bez problémov,bez nejakého dlhého čakania. Velmi ochotná sestra a ja pani doktorka.