Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Lucie
Rozhodně nedoporučuji!!!
K MUDr. Fričové jsem začala chodit v 16 letech, vydržela jsem to pouhé 2 roky. Čekací doba 1-1,5 hodiny, další čekání v kabince (dalších 30 minut čekání a poslouchání vyprávění, co bude vařit o víkendu k obědu??!!) Vyšetření bolestivé, předepsání antikoncepce bez jakýchkoliv vyšetření.. Pohár trpělivosti přetekl, když jsem na preventivní prohlídku čekala již 2 hodiny a předemnou byly objednané další 3 pacientky! Přešla jsem MUDr. Koutníkovi a jsem nadšená - žádné čekání, komunikace skvělá.
Pája
Čekací doby v čekárně jsou nesnesitelné. Mnohdy jsem čekala i tři hodiny. Z toho třeba hodinu v kabince, kde jsem poslouchala, jak si paní doktorka povídá s nějakou kamarádkou. Poslední kapkou bylo to, že když jsem chtěla změnit typ antikoncepce z důvodu psychických problémů (které může způsobovat hormonální antikoncepce), mi paní doktorka "vnutila" Depo Proveru, která sama o sobě způsobuje deprese!!! Navíc Depo Provera způsobuje po vysazení problémy s otěhotněním, a proto se nedoporučuje mladým ženám, které budou chtít v brzké době dítě (je mi 24) + mnoho dalších vedlejších účinků. Paní doktorka se mnou o tom však vůbec nediskutovala, jen mě objednala na první aplikaci. Teď chodím k panu doktorovi Sochůrkovi a jsem naprosto spokojená.