Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolí

Paní doktorka je skvělá.
Odborník,milá,vstřícná,příjemná.Vždy mi pomohla,zajíma se o pacienta celkově,
Umí poradit,povzbudit,mile promluvit.Orientuje se i v jiných oborech ,než je její kožní,což
jsem ocenil až dodatečn a tímto Vám nyní děkuji.

Tady je vše nej.Hlavně doktorka je super.Sestřička také.. :-)

Jsem nový pacient a musím vyjádřit svou spokojenost.V minulosti jsem poznal i jiné kožní a mohu porovnat..Přišel jsem ráno,napsal se do pořadí,počkal.Počkal jsem rád i když přede mnou bylo dost lidí,protože mi paní doktroku doporučil kolega.Měl pravdu,vše šlo rychle a v ordinaci byla pohoda.Takový přístup se mi líbí,vše mi bylo vysvětleno,léčba je zatím úspěšná a na kontrolu příjdu rád. děkuji .

Paní doktorka je výborná,ochotná,odborník na svém místě.Chodím k ní teď docela často a mohu jen doporučit.!
Sestřička je také moc hodná.Za váš citlivý přístup k pacientovi velmi oběma děkuji.

Skvělá lékařka s velmi lidským přístupem k pacientům.Sympatická,příjemná,vždy ochotná.Má moji plnou důvěru.

Paní doktorka i sestřička jsou zlaté!!! A ochotné řešit i nelehké situace...

Mám více lékařů,ale paní doktorku mám nejraději.Je odborník,vždy mně pomohla,je vstřícná,mílá a jsem rád,že můžu být její pacient.

Paní doktorka je fakt výborná a své práci rozumí.Ochotná,pacienta poučí,povzbudí,
informuje a při ošetřování je jemná.Pomohla mi hodně.Příště půjdu zase jenom
za ní.

Výborná,kvalitní lékařka i člověk.Milá,ochotná,příjemná.Skvěle se stará o naši
maminku.S její léčbou jsme moc spokojeni.
Večerková

Jen na úvod.S paní Hanou ve všem souhlasím.Také jsem šel k paní doktorce poprvé,
když mi ukradli doklady.Informoval jsem o tom sestřičku a ta mi ochotně vysvětlila,
že pokud jsem ještě v ordinaci nebyl a nemám kratičku,ať si vyřídím náhradní doklad a vrátím se.V pojišťovně mi vydali náhradní doklad na počkání a ještě ten
den jsem byl v ordinaci vyšetřen.Vše tam bezvadně fungovalo,paní doktorka je symaptická,pohodová.Všechno o nemoci a léčbě vysvětlila a naspala léky a masti.
Na kontrolu jsem šel rád nejen proto,že mi vyrážka zmizela,ale i proto,že jsem se
těšil na dvě milé dámy ,které mi pomohly.Přeji jim jen samé spokojené pacienty jako
jsem já.A ti neukáznění,kteří nechtějí dodržovat pravidla,ať vinu hledají u sebe
a ne u jiných......Pavel Výškovice