Mgr.

Běžný termín • Od 1 500 Kč
Krizová intervence • Od 1 500 Kč +1 Více
Rodinná psychoterapie • Od 2 000 Kč
Kateřina Š.
První a pro mě zcela jistě i poslední sezení s panem Roušalem mi pomohlo se na svůj problém podívat z jiného úhlu pohledu, za to mu patří můj dík. Nevyhovoval mi ale jeho mírně hrubý až cynický způsob komunikace. Chvílemi jsem měla pocit, že sedím se štamgastou v hospodě, ne na terapii, za kterou platím docela hodně peněz. Některé jeho připomínky se mi zdály neprofesionální. Chvílemi jsem měla pocit, že si pan Roušal potřebuje během našeho sezení něco dokazovat.
Mgr. et Mgr. Jan Roušal
Díky za upřímnost. Určitě existují psychologové s mnohem méně přímým způsobem komunikace než mám já a právě proto na každém prvním sezení říkám na rovinu, že je dobré si najít psychologa, který Vám naprosto vyhovuje a vůbec nevadí, když to není ten první na kterého natrefíte. PS: VZP svým klientům za určitých okolností část plateb proplácí
O.N.
Pana Roušala jsem si vybrala na základě vysokého hodnocení. Bohužel moje zkušenost nebyla až tak dobrá - bylo to spíš povídání a nebyl navrhnut žádný plan a další sezení.
Mgr. et Mgr. Jan Roušal
Konzultace opravdu jsou o povídání a je naprosto normální pokud má někdo potřebu direktivnějšího způsobu práce na sobě než jaký nabízím já. Klienta rád "doprovodím" na jeho cestě, cestu samotnou mu ale nikdy sám neurčuji. V počátku každé první konzultace zdůrazňuji, že rád předám kontakt na některého ze svých kolegů, který by mohl lépe vyhovovat naturelu konkrétního klienta.
Pavel
K panu Roušalovi jsem šel na základě velmi dobrých recenzí zde na webu Znamylekar.cz. Bohužel nemohu sdílet takové nadšení jako řady lidí přede mnou. Patrně jsem měl jiné očekávání a příliš mi pan magistr nesedl. Forma velmi uvolněného dialogu, kterou někteří chválí mne osobně nevyhovovala, nemám z takové konverzace pocit, že jsem v rukou profesionála. Zcela jistě znalosti a zkušenosti pan Roušal má, ale v mém případě, třebaže se jednalo o jednu návštěvu, jsem odcházel s velmi rozpačitými pocity.
Odpovědi
7 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
potýkám se se silnou úzkostí a ráda bych našla psychoterapeuta, který má smlouvu s Českou průmyslovou zdravotní pojišťovnou. Je to hodně akutní, proto bych chtěla někoho najít, co nejdříve. Chtěla jsem se zeptat, jestli stále platí, že máte plno a nemůžete přijímat pacienty na dlouhodobé konzultace, a jestli byste mi případně mohla v Brně doporučit někoho jiného.
Předem moc děkuji.
Dobrý den, asi Vás moc nepotěším - smlouvu s pojišťovnou nemám a brněnské kolegy bohužel neznám

I'm looking or a psychologist in Ostrava for some regular sessions who can speak English. My Czech is not good enough yet. My insurance company is VZP. Depending on the price I would be willing to pay if needed.
hello, unfortunately we offer therapy only in Prague

Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze