Praktický lékař pro dospělé
Krškova 807, Praha

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

B

Mam osobni zkusenosti s doktorkou, tak bych rad pridal hodnoceni a muj nazor z praxe.

Za me je to velmi dobra doktorka, opravdu cloveku pomuze a to i po psychicke strance. Ne vzdy
je nutnosti hromada leku. Me osobne rozhodne pomohla a jsem mlady clovek.
Je uz teda starsi – old school, takze je vhodne kdyz ji vse reknu kratce, strucne, co kdy, kde, jak, proc a ona
po zadani se ihned toho chopi. Cloveka i prohlidne, ale jelikoz nema moderni techniku, je stejne vhodne kdyz ji reknu o specializovane pracoviste a jdu na doporuceni tam. To delaj tak i jiny lekari.

Nema pc ani sestru, pise rada vse po staru na starem stroji ale to neni zadne minus.
Cekam u ni vzdy tak do 10-15min, to jinde jsem cekal treba dve hodiny.
Musim ale upozornit, ze je spis vhodna pro lidi co vedi co chteji, uvazuji rozumne. Proste nechodim k doktorum a necekam zazraky, at hledaji moji nemoc a leci (plati zvlaste u obvodaku). Ja sam vim co mi nejlip je, k doktorum jdu aby mi napsali, to a to a nebo poslali tam a tam. Vetsinou uz vim zhruba co chci.
Ma lidsky pristup, jen je znat ze nerada vymejsli slozite veci, takze clovek musi mit trpelivost a snazit se to usnadnit.

Nesouhlasím s předchozími hodnoceními, paní doktorka mne léčí již velmi dlouho a mohu ji doporučit. I když její přístup na první pohled není nejlepší, svojí práci zná velmi dobře a diagnóza je vždy přesná. Někteří pacienti jsou neuravalí a myslí si, že doktor je pouze úředník, který píše neschopenky jak pacient potřebuje. Doporučuji více slušnosti!