Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Byl jsem u paní doktorky před nedávnem a na jednoho pacienta vycházelo 12 minut. Je to tak strašné? Já myslím, že absolutně v pořádku. Hlavně si pacienta vyslechne co jej trápí a nenechává nic náhodě.
Není pravda, že se u paní doktorky vyjímečně dlouho čeká. Zkuste jiná zdravotnická zařízení...
Skvělá,milá,ochotná,laskavá.Také vždy léčila správně a účelně,nemůžu v tomto směru nic vytknozt,naopak mohu doporučit.
Jediné mínus je opravdu velice dlouhá doba čekání v čekárně,proto nehodnotím jako nejlepší,ale v našem okolí je ta nejlepší !!!
Pacientka
Nevím,co mají někteří lidé proti paní doktorce,ale já si ji nemůžu vynachválit.Mému muži hodně pomohla,vždy na něj byla milá,když mu dávala dopichy po chemoterapii.Kdo si na ní stěžuje,tak asi nebyl nějak vážně nemocen.I když nemá sestru,tak vše zvládá bravůrně.Je velmi šikovná a lidská,a hlavně nepovídá o svých pacientech co mají za onemocnění,jak to dělají jiní lékaři v Bojkovicích.Je nejlepší lékař v Bojkovicích.
bojkovjan
Musím reagovat na názor pacientky z 16.12.2008.Paní doktorku považuji naopak za vynikající lékařku,práci má velmi dobře zorganizovanou.Díky tomu,že nemá sestřičku, nejsou z ordinace vynášeny informace o zdravotním stavu našich spolupacientů.A ten,kdo psal předchozí příspěvek pravděpodobně půl hodiny čekání v ordinaci považuje za půlden.Velice doporučuji tuto lékařku pro velmi dobrý přístup ke svým pacientům.
tomča
Velmi laskavá a ochotná lékařka.
pacient z Bojkovic
Velmi milá, ochotná, sebeobětující. Pokud si není jistá diagnozou, vždy doporučí k odbornému lékaři. Jediná vada, že nemá sestřičku. Vyřizováním agendy a jinými zdravotními úkony ztrácí spoustu času a pacient někdy dlouho čeká na vyšetření.