Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíCeník
Klára F.
Byla jsem u paní doktorky v její soukromé ordinaci,vyšetření dermatoskopem stálo 400 kč ale podívala se a hned mně objednla na dvě odstranění ke sv.Anně. Vzhledem k temu že mám cukrovku,mně na jiném pracovišti nic odstranit nechtěli,tak p.Jugová bez problémů. Zítra jdu na to,tak jsem zvědavá ale zatím spokojenost. Naopak byla upovídaná,usmívala se a objednala mně k sobě témeř hned.
Paní MUDr. Jugovou bych doporučila klidně každému. Mluvím sama za sebe a mně pomohla. Nesetkala jsem se u ní s neochotou, nevlídností, neodborností apod., jak se tu člověk dočítá. Naopak její porofesionality si velice vážím a přeji jí jen vše dobré.
Jana S.
Paní doktorka je pečlivá, diagnózu neurčuje ode dveří jako některé kolegyně ale řádně vyšetří. Po několikaletém hledání jsem našla dermatoložku, která mi vyhovuje. Tímto bych jí chtěla poděkovat.
Mudr. Jugovou již znám nějaký ten čas a mohu jen říci,že byla vždy ochotná mi pomoci, poradit a vyřešit můj zdravotní problém na rozdíl od jiných kožních lékařů, kteří nám odmítli poskytnout pomoc,přesto,že jsme měli u nich registraci.To, že v rámci smlouvy...dohody brala provizi za nějaký ten lék, jí předepsaný,je v dnešní době naprosto normální a i samozřejmé. Mohli by jste jít od jednoho lékaře k druhému a všude by jste "něco" našli. Tento systém jim to umožňuje a já nechápu, proč si vybrali zrovna ji!!! Připadá mi to jako by z ní chtěli udělat exemplární případ a to není fér.Pokud jí hrozí vězením dokonce snad až na 5let (nevím za co),koukněte se na naše politiky!!!!!!Kolik by museli dostat ONI. Paní doktorce držím pěsti, aby jí ten soud vyšel a vyhrál zdravý rozum.
Jana S.
vynikající dermatoložka
pani doktorka je velice prijemna bystra a rychla pri sve praci pokud ji nekdo hodnoti zaporne tak zrejme proto ze mu nebylo prilis pomoci protoze kozni lekarstvi je nevyzpytatelna vec a jsou kozni problemy na ktere je i nase veda kratka myslim ze bychom si take meli zamest pred svym vlatnim prahem a potom nekoho odsuzovat pani doktorce fandim a predpokladam ze se ze vsech problemu dostala
Je zajímavé, že se někdo ohání tím, že bratr paní doktorky je advokát a že jí poradil :O)) Je to legrace chodím ke spoustu doktorů a opravdu neznám celé jejich příbuzenstvo :O)) kdopak tohle asi píše :o)) někdo hodně závistivý :O) Tuhle paní doktorku znám pomohla mi a měla vždy příjemné vystupování. A to že někdo bere úplatky kdo v dnešní době ne?! Co takovýhle číšník? To je normální, že čeká na spropitné? To není úplatek aby vám příště neplivl do jídla?! Takže lidi zameťte si před svými prahy.Kdyby jste se lépe učili mohli jste teď brát úplatky taky .O)))
U této paní doktorky jsem byla 3x!
1) před 6 lety s atopickým exémem. Dala mi mast, která mě ho na dlouho zbavila.
2) před 4 lety opět s exémem, dala mi mast, která mě jej celoživotně zbavila.
3) před rokem kvůli 6 bradavicím na noze - dala mi leptadlo, které mě jich opět zbavilo.
Není nijak příjemná, ale od toho tu taky není. Pomohla! Velice! Těžko za ni najdu náhradu, pokud už není u Sv. Anny.
lékařku chválím a hledám kde ordinuje pomohla naám celé rodine.
Myslím , že bychom měli paní doktorku hodnotit jako klinika a kvalitního dermatovenerologa , a kvalitní lékařka s obrovskými zkušenostmi jistě je .
Ruku na srdce - tady se křičí kvůli pár korunám ..Jsme 52 v žebříčku korupce a to celosvětově .jistě to není jen kvůli poměrům ve zdravotnictví . A to , že se paní doktorka někdy neusmívala a něměla prostor na dlouhé povídání.. Všimli jste si někdy toho obrovského množství pacientů u ní v čekárně .. A když byly všichni tak strašně nespokojení , proč chodili k ní . Myslím si , že prázdná čekárna svědčí o kvalitě lékaře , ne ta narvaná .
je mi z těch zápisů v této rubrice smutno .. Odsoudit a pošpinit člověka je velmi snadné , proč se neozvou i ti , kterým celou svou profesní karieru kvalitně pomáhala ?