Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
marie.rychla
Paní doktorku vřele doporučuji. Je to odborník na svém místě. Je vlice poctivá a pečlivá. Zkušenosti mám mnoholeté - již přes 22 roků. Kéž by každý lékař byl takový!
Dominika
Narazila jsem na toto hodnocení a po pročtení bych ráda přidala i svůj názor. Paní doktorka je na nás vždy milá ... a to nejsem z žádné výše postavené rodiny, jak zde někdo píše. Ono dělat s lidmi není vždy úplně lehké a i paní doktorka je jen člověk, kterému také nemusí vždy být dobře. Já paní doktorce věřím a opravdu má nějnovější informace v oblasti výživy i léků. Není pravda, že si paní doktorka ,,zve" nemocné a zdravé děti zároveň. Za prvé si je nezve, lidi by ale měli trochu přemýšlet sami .... chodím do poradny pro kojence, je pro ně vyhrazen jeden den, od 9 do 11hod. a stejně tam přišli rodiče s nemocnými dětmi a hrozně se divili, i když je sestra upozornila, že nemocní tento den mají přijít až odpoledne. Někteří to stejně nebyli schopni pochopit a bylo jim jedno, že tam byly jejich ,,uchrchlané" děti s několika novorozenci v jedné místnosti .... Takže je to hodně o lidech, není nutné za všechno vinit paní doktorku. Paní doktorka je pečlivá, jen je to opravdu těžké povolaní a doktoři to nemají vždy lehké. Jsme jen lidé a my když v práci uděláme chybu, nemá to takové následky, jako když se splete doktor ... a někteří lidé velmi rádi hážou vinu na doktora. Závěrem ... za nás paní doktorku doporučuji, chodíme k ní s dětmi celá rodina a jsme spokojení.
Denda
Absolutně nechápu níže uvedené negativní hodnocení. Paní doktorka je velice hodná, milá, pečlivá. Chodím k ní s 9 měsíční dcerou. Vždy se vším ochotně poradila, ikdyž jsem přišla s vyloženě prkotinou (u prvního dítěte člověk řeší vše), tak byla milá, poradila. Zajímá se i o novinky at už v oblasti výživy, léků atd. Ikdyž někdy mimčo nemá náladu, je ubrečené, nevrlé atd, měla vždy pochopení. Je ochotné poradit i po telefonu, když je nouze. Prostě spokojenost největší. Za nás jednoznačně doporučuji!!!
Absolutně nesouhlasím ani s jedním z negativních hodnocení. Dcera paní doktorku přímo miluje a to i přes to že jsme jeden čas museli docházet obden na injekce. Paní doktorka to s dětmi umí, je na ně vždy hodná a příjemná. Vše krásně vysvětlí a povzbudí. Vždy vyšetří i našeho plyšáčka který je z pravidla nemocný s dcerou :D
Absolutní spokojenost a vřele doporučuji!!!
J.D.
Pro nás je úžasná. Je velmi pečlivá a trpělivá a opravdu se snaží nic nezanedbat. Naše dcery ji mají velmi rády, i když ta mladší měla po zánětu uší z doktorů přímo hrůzu a ta starší po zkušenostech u jiných pediatrů ostych, paní doktorka si je dokázala získat. Máme s čím srovnávat, paní doktorka vždy poradí, pomůže, je velmi ochotná a obětavá. Zejména v situacích, kdy je dítě častěji nebo vážněji nemocné, si rodiče tohoto přístupu velmi cení - a teď se nevyjadřuji jen za naši rodinu!
Jako dítě jsem k paní doktorce chodila, velmi příjemná a ochotná s dětmi to umí. A hlavně na rozdíl od ostatních necpe antibiotika na každou prkotinu :)
Až se mi za nedlouho narodí dětátko určite se k paní doktorce nahlásíme.
Paní doktorka je velmi ochotná,má přátelský přístup k dětem..I sestřička je velmi fajn
maminka Jitka
S paní doktorkou jsem velice spokojená. Je milá, má velice pěkný přístup k dětem, vždy velmi ochotně poradí, je pečlivá a profesionální a zajímá se o veškeré novinky na trhu ohledně léčiv, příkrmů atd.
Já jsem k paní doktorce chodila už jako dítě a nyní jsem maminkou 3 dětí a jsme s ní velmi spokojení.je ochotná a vždy ráda poradí.Spokojená maminka z Hynčiny.
spokojená mamina
Skvělá,nemám nejmenších pochyb o tom,že svou práci dělá dobře a ráda.Děkuji