MUDr. Elena Adámková

Pediatr Více

Pardubice 1 adresa

Sam. ordinace PL pro děti a dorost
Divadelní 49, Pardubice

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Ž

Dobrý den.
K dr.Adámkové jsem se přihlásila se svým(ještě)nenarozeným dítětem,když jsem byla v 8.měsíci.Šla jsem k ní na slepo bez nějakého doporučení.
Když jsme se vrátili z porodnice,zavolala mi na mobil,ať si k ní uděláme procházku.Domů k nám nepřišla.
Neměli jsme zahojený pupík z porodnice a jelikož jsem se bála infekce,poprosila jsem jí,aby mi na to něco napsala(vytírání lihem nepomáhalo).Moc se netvářila a argumentovala podrážděním z vysoké plínky.Nakonec jsem z ní vymámila alespoň antibiotikové kapky a za 3 dny byl pupík zahojený.
V 5.týdnech jsem přišla o mlíko(ploché bradavky,kojení přes klouboučky a zřejmě se na tom i trohu podepsal stres)a to mi dr.nemohla zapomenout.Ikdyž jsme chiddlili jen na prevenci,nikdy si neodpustila alespoň jednu připomínku.
Když jsem za ní přišla ráno do ordinace s vysoce dehydratovaným synem,který měl křeče v břiše,odmítal i čaj a pospával,tak mu jen prohmatala břicho a poslala nás domů s tím,že to jsou zuby.Tak jsem z ní vymámila papír na dětskou chirurgii,kam napsala,že mu vlastně nic není(pouze,že je mrzutý).Na chirurgii mě synek asi 5krát pozvracel(už z něho šly jen žaludeční šťávy),tak nás hospitalizovali a byl 2 dny na kapačkách,aby ho zavodnili.
Když jsem se pak vrátila s propouštěcí zpravou k dr.Adámkové,tak aniž by si jí přečetla,ihned na mě vyjela:"To je tím,že ho nekojíte!"
Synovi bylo 8 měsíců.
Tak jsem neváhala a přehlásila jsem se k jiné dr.,se kterou jsem opravdu spokojená.