Jb
Celý život se hodně bojím zubaře. Zde jsem však zjistila,že přístupem a odborností paní doktorky se ošetření u ní nemusím vůbec obávat. Mimo toho, že jsem nemohla mluvit (otevřená pusa)tak jsem si ani nevšimla a hlavně vůbec necítila, že mi vyčistila kanálky a zub opravila. Určitě Paní doktorku doporučuji
Stanislava Landsmanová
Paní doktorka Vyskočilová je velmi empatická, velký profesionál. Vše probíhá v klidu, zákroky i velmi složité vždy bez bolesti, provedené pod mikroskopem. Mé kamarádce spravila přední zub, který měla více než 10 let špatný a bála se jít na zubní zákrok. Od té doby ztratila strach že zubního ošetření a zase se usmívá na svět. Mému synovi opravila profesionálně zuby. Jsme všichni vděční, že jsme objevili tuto ordinaci. Také děkujeme všem zaměstnancům, kteří se pacientům věnují s velkou vřelostí a pochopením.
Dominika Nedvědová
Paní doktorka má velmi vřelý přístup k dětem. Chodíme k ní s dcerou, která měla velký strach ze zubařů, ale postupně jej díky paní doktorce odbourává. Vše vždy pečlivě vysvětlí a společně se sestřičkou dceru podpoří tak, že vše proběhne maximálně hladce. Děkuji a velmi doporučuji, dětským pacientům obzvlášť.
Léblová
Cítila jsem se velmi komfortně a bezpečně, což se mi v zubařském křesle nestává. Personál velmi milý a vstřícný, interiér luxusní.
Monika Kočařová
Nejlepší ordinace!! Paní zubařka MDDr. Horáková je hodná a pečlivá. Mají úžasný přístup k pacientům a nejmodernější technologie. Bohužel jsem prošla více jak 15ti zubaři a konečně mám tu svoji nejlepší. Raději si připlatím a budu mít zuby pořádně opravené! Než to mít zadarmo a na nic! Opravdu vřele doporučuji všem "strašpytlíkům".
Tomas O.
Nejlepší stomatologie v Praze, kterou musím vřele doporučit. Sem se určitě nebudete bát vrátit. Špičková technologie i péče.
Týna
Nikdy by mě nenapadlo, že i u trhání zubů se dá relaxovat :D Nechápu jak to v téhle ordinaci dělají. Všichni jsou milí, usměvaví, ze zubaře jsem měla dobrých patnáct let fóbii, dneska tam chodím vysmátá a odtamtud ještě víc.
Martina Badová
Strašně jsem se bála zubaře, ale paní doktorka ze sestřičkou jsou strašně příjemné vše mi vysvětlili tak že ze mně spadl veškerý strach já poprvé v životě jsem se nebaála zubaře strašně příjemné prostředí prostě doporučuji všem kdo jse bojí jako já velká spokojenost.
Natasha G.
Moc milá, usměvavá paní doktorka, našla kontakt s mým pětiletým synem, který se bál léčit zuby.
Vřele doporučujeme !!!
Nataliya A.
Úžasná paní doktorka, milá, příjemná. A hlavně velice profesionální. Umi s dětmi. Moderní klinika, špičkové vybavení. Mužů jen doporučit!
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze