PhDr.
Individuální konzultace/terapie • 1 200 Kč
Párová konzultace/terapie • 1 500 Kč
Rodinná konzultace/terapie • 1 500 Kč
O mně
Pracuji jako psycholog, psychoterapeut a supervizor v Olomouci v oblastech zvládání stresu, rodinného poradenství, individuální a párové terapie.Vystu...
Léčené nemoci
- Pomoc při zvládání osobních problémů (individuální terapie)
- Pomoc při řešení partnerských problémů a krizí( párová terapie)
- Mediace - řešení problémů v před/porozvodové situaci
Ukončené školy
- Filosofická fakulta Univerzity Palackého Olomouc - obor psychologie (2001 - získán titul Mgr.)
- Postgraduální studium na Univerzitě Palackého v Olomouci (2002 - získán titul PhDr., 2006 - získán titul Ph.D.)
- Kvalifikována jako manželský a rodinný poradce Asociací manželských a rodinných poradců v ČR (2000)
Specializace
1 500 Kč
Rodinná konzultace/terapie
1 500 Kč
M.S.
Velmi profesionální přístup, vše proběhlo lépe, než jsem očekával.
Paní psycholožka velice příjemná a naslouchající.
Šárka
Paní doktorka je naprosto skvělá, empatická, chápající, vstřícná. Velmi sympatická paní, umí dobře navést. Velké plus je i příjemné prostředí. Těším se na další návštěvu.
M. P.
Velmi příjemná komunikace, paní terapeutka vstřícná, milá.
VU
Velmi empatický přístup s napojením na klienta. Příjemná energická osobnost, maximálně mi vyhovoval reálný pohled na věc, odprostění se od zbytečností, co má/nemá cenu řešit, nad čím přemýšlet, co hodit za hlavu atd. Velmi "očisťující" setkání jako pro mou hlavu tak duši.
Paní Pastuszaková je velice empatická osoba, která mě vždy vyslechne a udělá maximum pro to, abych odcházel s čistější hlavou. Děkuji za všechno
Simona
Pani doktorka vysla vstric pri organizovani schuzky
J.M.
Velmi pozitivní silná osoba, která má profesionální nadhled a dokáže člověka posunout.
Klára N.
Byla to má první návštěva u psychologa a byla jsem z ní trochu nervózní. To se však hned potom, co jsem uviděla paní Pastuszakovou změnilo. Velmi příjemná, vstřícná, ochotná. Poradila mi a odcházela jsem od ní s opravdu skvělou náladou.
I.K.
Úžasná, srdce na pravém místě, po první návštěvě se hned cítím lépe
45 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, děkuji za odpověď, že je to ve Vaši kompetenci. Chtěl jsem to vyřešit sám, ale asi to nepůjde. Nedávno se již zadařilo, ale poté opět neúspěch, nejsem si teď úplně jistý, zda je to opravdu psychikou, když už se to podařilo nedávno. Jaký na to máte názor? Nevím, zda nezajít prvně na nějaké lékařské vyšetření nebo rovnou k Vám
Děkuji
rozhodnutí je na Vás. Dobrý sexuolog spolupracuje s psychologem a obráceně. Je fajn, že jste se rozhodl něco podniknout. Takže obě varianty jsou z mého pohledu OK.
DP

Dobrý den nikdy jsem nebyla u psychologa , chtěla jsem se zeptat jak probíhá první návštěva ?
Děkuji
Dobrý den i Vám,
první návštěva je většinou taková "mapovací". Já zjišťuji, s čím klient přichází a snažíme se spolu definovat to, na čem spolu budeme pracovat. Někdy klient přichází s jasnou představou, jindy se bavíme o možnostech práce.
Samotná terapie většinou začíná druhým sezením.
Vše dobré,
Denisa Pastuszaková

O mně
Léčené nemoci
- Pomoc při zvládání osobních problémů (individuální terapie)
- Pomoc při řešení partnerských problémů a krizí( párová terapie)
- Mediace - řešení problémů v před/porozvodové situaci
Ukončené školy