Vídeňská 12, Klatovy
V Konci 96, Měčín
Pavel Domin
MUDr. Chobot naší dceři (7let) velmi pomohl. Profesionálně a trpělivě vysvětlil a konzultoval celý postup. Sestřička taky perfektní.
• Praktický zubní lékař • Jiný •
Alena
K panu doktorovi docházím několik let.Ze zubaře mám už od dětství panickou hrůzu.Ale nikdy jsem se nesetkala s někým lepším než je on!! Hezké prostředí..milý přístup..a hlavně ..perfektně odvedená práce..Jsem maximálně spokojená a vděčná..že můžu k němu docházet..Je opravdu jeden z mála..který má o své pacienty zájem a dělá pro ně maximum..!!Dík patří i sestřičce za milý přístup.
• Praktický zubní lékař • •
VZalcik
mé zkušenosti jsou jen ty nejlepší, odbornost, perfektní servis, výborný přístup s termínem u akutních záležitostí
HaMa
Po odborné stránce nemám panu doktorovi co vytknout, ale občas mě zaráží jeho nadřazené až arogantní vystupování směrem k pacientům. Vyvěsit si na nástěnku lejstro, které hlásá, že: "pacient by sice měl být na prvním místě, ale ne za každou cenu" a vzápětí tento bonmot doplnit vysvětlením, že pokud se 24 hodin do termínu objednání neomluvíte, pak všechny vaše termíny bez jakékoliv náhrady stornuje (z čehož mi plyne, že v podstatě s vámi ukončí veškerý kontakt a de facto vás vyřadí z kartotéky), mi přijde přinejmenším netaktní a nepříliš vhodně formulované. Nejde mi o obsah daného upozornění, je naprosto v pořádku a v zájmu pana doktora i dalších pacientů, aby byl vyžadován slušný a korektní přístup nejen ze strany lékaře, ale i ze strany pacienta a uznávám, že je opravdu nezdvořilé bez omluvy se na daný termín nedostavit a za týden žádat vesele termín nový. Nicméně existují v životě i situace, kdy se pacient nemůže dostavit z urgentních, náhlých a závažných důvodů (např. úraz, tragédie v rodině, krize v zaměstnání apod.), pak mi přijde značně necitelné, když vám sestra, nebo pan doktor položí telefon a nenechá si situaci v klidu vysvětlit, jak už naznačoval někdo přede mnou.
Ačkoliv jsem s nedodržením termínu dosud žádný konflikt s panem doktorem neměla, mrzí mě, jakým způsobem apeluje na slušnost klientů. Dalo by se to sdělit i jinak - slušněji, citlivěji a kultivovaněji.• • •
Šlušný a příjemný,když jsem objednaný na určitou hodinu tak nečekám.Je šikovný a rozumí své práci.Výborná je i sestra.
vstřícný přístup,perfektní práce, velmi milé prostřdí.
Velmi dobrý stomatolog. Pěkné vybavení, vše konzultuje s pacienty. Jediné mínus je ne vždy dostatečná trpělivost s dětmi.
Po první návštěvě tohoto stomatologa jsem si připadal jako alenka v říši divů. Špičková technika, perfektní servis, ústní dokumentace, nadstandardní péče a vůbec špičkově odvedená práce mě přesvědčila o to, že se k bývalé stomatoložce už nebudu vracet. p. Chobot je odborník na svém místě a moc díky za něj. Návštěva zubaře je pro mne od jisté doby potěšením.
Výborný stomatolog, zachránil mé dceři zuby, které nejmenovaný stomatolog chtěl jen trhat. Super přístup k pacientům a to nejmodernější zařízení ordinace. I když má neustále obsazenou čekárnu, (ale ne moc díky přesnému objednávání) vždy si na vás udělá čas pokud potřebujete. Lepšího jsem zatím nenašel. Poslík
Při první návštěvě pana doktora jsem nestačila žasnut od prvního do posledního okamžiku. Takovou péči jsem NIKDY nepoznala, je velmi příjemný, profesionálním a pečlivým přístupem mě zcela "dostal" Já, která měla po předchozích zkušenostech se zubaři hrůzu, jsem se u něho cítila dobře, beze strachu (možná malého) jsem podstoupila všechny úkony....a žasla a žasla, jak má vypadat SKUTEČNÁ péče o můj chrup. Co vše by měl zubař s naším chrupem dělat, abychom jej měli v pořádku, jsem poznala až u něho. VŠEM DOPORUČUJI, DOPORUČUJI, DOPORUČUJI!!! On i jeho sestřička prostě nemají chybu...(snad jedinou, malinkou...mají neustále narváno a já se vůbec nedivím) :) Přeji jim, aby zůstali oba dva stále stejní, milí a profesionální vůči nám - strašpytlům i těm ostatním. Lenka.