Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Kateřina Czernottová
Jsem naprosto spokojená úplně se vším a to dojíždím,ale neměnila by jsem
PK
Jsem s touto paní doktorkou velmi spokojený již několik let. Milá, vstřícná, vždy poradí a pomůže. Doporučuji
Lenka Rastočná
Super lékařka po všech stránkách,usměvavá,přátelská,pečlivá,pomůže po všech stránkách. Už k ní chodí téměř celá naše rodina. Lenka R.
vaclavting
Zatím nejlepší obvodní lékař na jakého jsem v životě narazil. Paní doktorka je přijemná a usměvavá paní. Člověk na správném místě, Kéž by bylo více takových lidí mezi obvodními lékaři.
Portokalos
Skvělá, chápavá, vlídná. Zůstává mou lékařkou i poté, co jsem se přestěhovala o 50 km dál jednoduše proto, že je velmi příjemné být jejím pacientem.
Hanka Blahová
Paní doktorka je naprosto úžasná.Je velmí vstřícná,chápavá a snaží se člověku pomoct jako po fyzické stránce tak i po psychické.Dokáže člověka podpořit.Paní doktorku velmi doporučuju!
Lumir
Prostě není co komentovat! Je to žena doktorka mezi těma největšíma špičkama upřímných ochotných doktorů lidem pomoci i vyléčit. Moc mě pomohla a vděčím ji za to že jsem tady. Lumir
Novák Radek.
Naprosto souhlasím.I vyzdvyhuju sestřičku.
Váš účet byl odstraněn
Přecházela jsem od jiné praktické lékařky,ale tato je skvělá,příjemná,poctivá lékařka.Vřele doporučuji.Přihlásila jsem k ní i své děti od 18-ti let a doporučila ji přátelům.Všichni jsou spokojeni
Před několika lety jsem po nespokojenosti s předchozí lékařkou,přešla k paní doktorce D.Muroňové a bylo to to nejlepší,co jsem mohla udělat. Souhlasím s názory,že je paní doktorka profesionál každým coulem , velmi vstřícná, empatická, neskutečně příjemná a hlavně - každého pacienta bere,jako by byl pro ni ten nejdůležitější.
Chci jí poděkovat za velmi laskavý přístup a hlavně za to,že umí člověka skvěle psychicky podpořit,ať už před operací nebo velmi nepříjemným vyšetřením u specialisty ,jak bylo v mém případě.
Souhlasím s názorem pána,který tu psal,že paní doktorka snad dovede uzdravovat i vlídným slovem.Mimochodem,sestřička Marcela G.je úplně perfektní,na jedničku z hvězdičkou..
Absolutně nesouhlasím s příspěvkem s datem 2010-05-12 (IP:KB.DDF.KK.DBF1) ,kde autor tvrdí,že je paní doktorka "dost arogantní a namyšlená" a že jsou její kvality a znalosti průměrné. Milý pane,průměrné znalosti a kvality by měla paní doktorka snad jen v případě,že byste po ní požadovat,aby Vám ambulantně transplantovala ledvinu (nebo podobnou blbost)a arogantní a namyšlená mohla být jedině v případě,že jste se v ordinaci chovat jak hulvát nebo úplný idiot.
P.S. Mimochodem,jednou jsem zažila,že nás sedělo na chodbě opavdu hodně pacientů a bylo jasné,že se na všechny nedostane a k mému údivu paní doktorka bez mrknutí oka ordinovala ještě třičtvrtě hodiny po ordinační době..
Takže když to shrnu - tuto lékařku vřele doporučuji.
S pozdravem Hana K.
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě