MUDr. Danuta Petrášová

Český Těšín 1 adresa

Odborný lékař kožní

Masarykovy sady 28, Český Těšín

• B

Dnes jsem byla u paní doktorky. Sestra příjemná, doktorka příjemná. Není problém. Určitě tam budu chodit nadále. Vždy mi pomohla

• Odborný lékař kožní Jiný  •

MUDr.Danuta Petrášová je profesionál je zkušená velmi dobrá .Její dcera je velký odborník po mamince.Syn dlouho se léčil s nosem,žádná mast nezabírala MUDr Petrášová mladá okamžitě ho poslala do Třince na plastiku,a tam ho operovali.Zachránila mu nos.Velmi děkuji mladé MUDr Petrášové.Kateřina Marenčáková

• Odborný lékař kožní nemoc  •

• V

Tuto lékařku navštěvuji již od dětství, moje maminka i babička taky, je profesionální, příjemná a usměvavá, pomohla mi vždy a se vším. A nejen mne. Sestřička taky velmi milá a v pohodě. Bydlím v Praze kde jsem byla u dvou kožních, kteří mi vůbec s mým problémem nepomohli, tak jsem radši sjela za zaručeným kožním lékařem.

• nnn

• Přístup paní doktorky byl vždy vstřícný, což se o její sestře nedá říci.Sestra je prostořeká, má nevhodné poznámky, očekával bych od ní větší profesionalitu.

• Z

Paní doktorka rozumí své profesi a je empatická,nelze jinak,než doporučit.

• Š

Mám atopický ekzem, léčím se od dětství a s MUDr. Petrášovou jsem maximálně spokojená. Vždy milá, s pochopením a empatií a poctivá při vyšetřeních. Toho si moc cením. Už tak člověk s dermatologickým problémem se necítí zrovna dobře, pokud je to na viditelné části těla, což je v létě všude, ale ona dokáže i povzbudit a to dodá na elánu.

• C

Mohu jen doporučit

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den,už přez 3 měsíce mi padají moc vlasy, vyzkoušela jsem všelijaké šampony, vlasové vody a tabletky na podporu růstu vlasů ale nic nepomáhá vlasy pořád padají, v posledné době mě i svědí trochu pokožka na hlavě, a můž říci měla jsem v gumce tak 5cm ted mám tak 1cm, mohla bych se s vámi domluvit na osobní návštěvě ale privátní, pracuji v polsku a nemám zdravotní průkaz, moc děkuji.

Dobrý den, přijít můžete v době ordinace- buď v době bez objednání nebo se předem u sestry objednáte. Petrášová

MUDr. Danuta Petrášová