K. H. Borovského 1561, Sokolov
X
XYZ CVB
Chodím k paní doktorce už léta a nemůžu říct jedno křivý slovo, možná že jejich nepříjemnost (jak jsem četl víše) je tim že někteří pacienti si moc myslí, pak je něco píchne (což se občas v zubařině stává když se třeba vrtá) a hned doktorka je špatná, z vlastní zkušenosti vím, že jak Paní doktorka i Paní sestřička jsou perfektní profesionálové (bez ironie) a jsou to dámy na svém místě. :-) autor: Věrný a spokojený pacient
Znám paní doktorku už léta a já s ní tedy žádný problém nemám.Vždy ochotná a milá,pravda sestřička dosti nepříjemná,ale teď už je tam jiná a ta je usměvavá jak sluníčko.Naopak jsem k paní doktorce musela i s dcerou utéct od jiného doktorka,který byl opravdový sadista.Paní doktorka své práci rozumí.
super
Jiřina Tmějová-Hamříková
Moc příjemná paní doktorka,i když už k ní nechodím. Děkuji
AA
S paní doktorkou jsme velmi spokojení. Je to jedna z mála lékařek, která se snaží Vám opravdu pomoci a nemá zájem z Vás za každou cenu vytáhnout peníze. Sama jsem toho byla svědkem. Paní doktorky si velmi vážím coby profesionála a vřele doporučuji.
skopec
dobré
Laďka
Já i moje dcera k ní chodíme už pár let a nikdy jsem neměla důvod si stěžovat. Vždy milá, profesionální a ochotná.
Přihlásila jsem k ní i svého kolegu z práce, který se zubaře velmi bál a radši k němu nechodil, teď pravidelně dvakrát do roka chodí na kontroly a dokonce i mně připomíná, abych na to nezapomněla.• • •
Marie
Já i můj tříletý syn jsme s paní doktorkou spokojeni. Nepříjemná je jen když nepřijdu včas na preventivní prohlídku.
dobrá
```• • •
Pachovská
Je milá a rozumí své práci.