K. H. Borovského 1561, Sokolov
Monika
Horsi zubarku jsem si najit nemohla.. To, ze je mrzuta, neprijemna a otravena vem cert, ale ze se objednam a ona mi koukne do pusy, rekne co mam zkazeny a rekne mi at se objednam na vrtani, to je na me silne kafe... Tak jsem se objednala a nasla kazy uplne jinde a ten puvodni kaz uplne zapomnela... Samozrejme nevrtala a at se objednam.. Na to kaslu. Takze tam nechodim, protoze aby ze me jen nekdo tahal many, na to nemam cas.
Andrea
Dobrý den, bohužel, asi vinou častých problémů nemám přílišné sympatie k zubařům. Myslím si, ovšem, že jejich kvality dokáži posoudit stále ještě objektivně. Nejlepší zubní lékařkou byla paní Svobodová z Chebu, jejíž práce byla pečlivá, její rady pomáhaly pacientům a ne jen její peněžence a vždy byla velmi milá. Bohužel o paní zubařce D.Š. toto říct nemůžu. Můj strach ze zubařů jen prohloubila a to zejména svým nepříjemným a arogantním chováním, bez soucitu a pochopení k bolesti pacienta. Injekci proti bolesti dávat nechce, v případě, že na ní trváte si ji pěkně zaplatíte a zároveň tím paní doktorku natolik naštvete, že už se u ní milého jednání nedočkáte! Se zákroky, které u mě provedla také nejsem spokojená. Proto po osobní zkušenosti nedoporučuji !!!
Krausová
Katastrofální přístup k pacientům. Zřejmě přenáší své osobní problémy do pracovních. Mám informace, že příjemná umí být pouze ke známým. Co se týče odborné péče...neměla jsem možnost to poznat. Zubařský zákrok není všeobecně příjemný nikomu a pokud je ještě takového nepříjemného chování zubař, už k němu víckrát nepřijdete. Neumím si představit, že bych se takto chovala na svém pracovišti. Její chování kvalifikuji jako neprofesionální a to i mimo ordinaci. Kdybych nevěděla, že jde o lékařku, řekla bych, že je přesným prototypem otrávené prodavačky a nebo úřednice.
Krišková
Paní doktorka je zlá, nepříjemná, povrchní a ještě si myslí, že je vtipná. V mých 26 letech se mě zeptala, k čemu potřebuji doporučení na rovnátka, když už jsem stejně stará a vdaná. Z ordinace jsem odcházela otřesena. Bohužel nemáme v kraj mnoho volných zubařů, tak se zatím musím spokojit s ní.
Veronika
Rada bych se pridala k nazoru,ze pani doktorka zacina mit posledni dobou dost povrchni pristup k pacientum a opravdu se tvari,tak jako by byla neco lepsiho nez jeji pacienti.Navic se tam posledni dobou vubec nemuzu dovolat,takze si hledam jineho zubare,ovsem je to problem,vsude maji plno,teda aspon u tech kvalitnich lekaru.