MUDr. Dana Kreslová

Pediatr Více

Ord.prakt. lékaře pro děti a dorost
Pod Nemocnicí 2709, Louny

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Paní doktorka má zvláštní ordinování na vše antibiotika, ano oni zaberou, ale co kdyby přišlo vážnější onemocnění a antibiotika už by nezabraly. Když jsme volali pání doktorce, že mám asi neštovice, zda bych mohla jít druhými dveřmi do telefonu byl slyšet povzdych jak když otravuji. A o těch sestrách jak tu bylo psáno jako o drbnách ani jsem nestačila vystrčit paty a už drbaly. A okna jsou otevřena neustále dokořan, chudáci miminka, které musí maminky slíknout už v čekárně a čekat než příjde řada. Běda kdyby nebyli.

Rozhodně nedoporučuji...zastaralé metody léčby, píše na všechno antibiotika, zanedbala mi u dcery chycené průdušky a léčila se z toho velmi dlouho. Na všechno má dané tabulky ale aby se podívala jak dítě opravdu prospívá to ne...sama lékař nejsem a abych si určovala diagnozy u dítěte sama to mi přijde divné....

N

K teto dr. jsem chodila uz jako dite, vzdy se mracila a jednou jedinkrat jsem prisla s vaznejsim problemem a aniz by me prohledla, tak mi rekla at se s tim smirim a hotovo. Naseho prcka jsem tam zaregistrovala, ale kdyz jsme sli z nemocnice /po delsi hospitalizaci/, kde nam bylo narizeno se hned hlasit u dr. - ani se na nej nepodivala, rekla ze z nemocnice je dobre prohlidnuty a hotovo, zadny dalsi postup, nic. Posledni kapka byla, kdyz jsem si "dovolila" prijit do poradny na pravidelnou kontrolu a byla jsem doslova servana sestrou, proc jako chodim dnes, kdyz se prave dnes ockuje "na lzicku",/vzhledem k tomu, ze jsme meli hexa jsme o tom nevedeli, nikde zadne upozorneni - cekarna byla sice uplne prazdna, ale asi to byl problem nas vzit, dr. mela otevrene dvere vse slysela, ale ani se neotocila/.

Jedna velice dobra znama ma hooooodne nemocneho chlapecka a kdyby s nim nezajeli do Prahy, tak nevim.....

jo, a jak se tu pise o tom okne, tak to jsem si jednou dovolila zavrit - hadejte reakci sestry, brrr. a prcek to odnesl rymou /samozrejme musel byt vysleceny uz v cekarne/.

Sli jsme jinam a novou pani dr. si nemuzu vynachvalit, sem uz ne.

doktorka neochotna, opakovane nasazovala leky, ktery nam nezabiraly. Sestra neprijemna. Dale mi vadilo, ze pri neustale otevrenem okne v cekarne se musela vsechna miminka svleknout do plinky a cekat prede dvermi (pokud se okamzite po otevreni nevstoupilo dovnitr, bylo ZLE!)