Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
MN
K paní doktorce chodím řadu let po ne úplně zdařilé operaci páteře, takže moje důvěra k výsledku nebyla úplně vysoká. Paní doktorka Halbichová je profesionální lékařka s empatickým přístupem a vždy mě pomohla a přesvědčila o tom že ji jde o uzdravení pacienta. …kdyby se tak chovali i pojišťovny..
A.Š.
Velmi příjemná a pečlivá paní doktorka a velmi milá sestřička. Doporučuji
Kristýna
Paní doktorka je pečlivá a velice příjemná. Mohu jedině doporučit.
Mikolášová
Přestože navštěvuji neurochirurgii na Homolce déle než 5 let,nikdo mi nepomohl.Až paní dr Halbichová .Poslala mě na ct hlavy a mr hlavy .Konzultovala s neurochirugem specialistou a zařídila návštěvu.Snažila se mi opravdu pomoci.Doufám,že všechno dobře dopadne a tímto jí moc děkuji.
Aneta Šilarová
Paní doktorka je velmi vstřícná. Své práci moc rozumí. Paní doktorka mi pomohla hned na první návštěvě. Za dobu co k paní doktorce chodím se cítím dobře jako nikdy. Děkuji.
Zuzana Joskova
Musím říct, že kdyby takto fungovali všichni lékaři v republice, tak jsme na prvním místě na světě. Vlídný a lidský přístup nejen paní doktorky, ale i sestřiček, nikdy dlouho nečekáme. Děkuji moc. Za sebe i za manžela. Zuzana Josková
Radek Nedvěd
Paní doktorku mohu vřele doporučit. Je velice milá, vstřícná a komunikativní, pacienta trpělivě vyslechne, svou práci skvěle ovládá, závěry neváhá podpořit specializovanými vyšetřeními, neustále vás jasně a přehledně informuje o dalších krocích, navíc vás reálně přijme v objednaný čas.
Veronika Kašpárková
Paní doktorka je velký odborník a k tomu velice příjemná a já jsem šťastná, že jsem se k paní doktorce dostala. Problém, se kterým bojuji již nekolik měsíců, vyřešila hned na první návštěvě. Mohu jen doporučit.
Martina
Paní doktorka je výborná, své práci rozumí a má dlouholetou praxi v oboru i celkově v lékařství.Je to nejlepší a nejdůkladnější lékař, co jsem kdy poznala. Moje mamka, které paní doktorka také pomohla má na ní také ten nejlepší názor.
Petra
Paní doktorka je velmi milá, příjemná a lidská, což mnoha lékařům chybí!!!
Navíc je profesional a své práci rozumí! Moc děkuji za takovou paní doktorku! Ostatní by si z ní měli vzít příklad!
Odpovědi
13 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý večer, mám prozbu zda se zabýváte parkinsonovou chorobou.
děkuji za odpověď
Dobrý den, ano, léčíme i Parkinsonovu chorobu.
Dana Halbichová

opakovaně u mě dochází k pareze dolních končetin. Nohy jdou do křeče a nedokážu je ovládat. Tento stav trvá maximálně 90 minut a opakuje se 2-3x denně. Zdá se mi, že častější výskyt je před menstruací a první 2 dny menstruace. Někdy ataky i 14 dní nejsou, ale objevuje se mírné brnění ve šlapkach nohou.
Děkuji za nápad, co by mohlo být příčinou obtíži.
mohlo by se jednat o nerovnováhu svalů pánevního dna, s tím by Vám pomohl fyzioterapeut. příčin ale může být mnoho a bez návštěvy lékaře se to vyřešit nedá.
Zdravím
Dana Halbichová