Misha
Výborná lékařka. Mojí obvodní lékařkou je již 12 let a nemohu si na nic stěžovat, naopak, při problému s ledvinami mne vždy vyslechla a poslala na všechny potřebné vyšetření, což vedlo k vyřešení problému. Paní doktorka je rázná a umí problém vyřešit, když si není jistá, tak pošle ke specialistovi a tak to má být. Se sestřičkou Málkovou tvoří výborný tým. Doporučuji.
Pavlína
Ano,paní doktorka i sestřička,jsou na svém místě,před lety jsem se s celou rodinou přepsala k paní doktorce.Nelituji,vždycky pomohla,když se jí něco nezdá,posílá ihned k odbornému lékaři.Jsem ráda,že nás před lety vzala,se sestrou jsou sehraný tým.Doufám,že v tomto složení...vydrží ještě dlouho.
Člověk na místě, ochotná vždy pomoci, orientovaná v současných medicínským trendech.
Velmi dobrá a velmi ochotná. Všem doporučuji. Walner Petr
Jsem dlouholetou pacientkou a musím jenom souhlasit s ostatními příspěvky. Paní doktorka je vždy příjemná a vstřícná, i když to kolikrát s některými pacienty není určitě jednoduché. Velký dík patří i sestřičce, díky ní to v čekárně jenom frčí. Tímto ji zdravím a přeji brzké uzdravení. Brzy se vraťte bez vás to není ono, vy prostě patříte s paní doktorkou k sobě.
Dlouholetá pacientka
Podle mých zkušeností je paní doktorka supr.
Petra U.
Je i příjemné chodit k lékaři. Paní doktorka i sestra Málková jsou poněkud temperamentnější, což mi na ženách-lékařkách sedí. Paní doktorka je nejen příjemná po lidské stránce, ale i výborná po odbornostní stránce.
janča
Paní doktorka zastupovala moji praktickou lékařku.Byla jsem překvapena jejím přístupem k pacientovi, kterého vidí poprvé. Věnovala se mi nad rámec problémů, se kterýma jsem přišla. Lidově mě prohlédla od hlavy až k patě a snažila se mi pomoci jak nejlépe mohla.Mám s ní velmi dobrou zkušenost, lepší než s mojí paní doktorkou.Škoda, že má ordinaci pro mě hůř dostupnou, jinak bych už byla u ní.Z úst známých jsem slyšela o ní jen to dobré.
Martina
Velmi dobrá a milá paní doktorka! V tandemu se sestrou vytvářejí společně příjemné domácké prostředí! Všem doporučuji!
Zdeněk Málek
Jsem rád, že právě ona je mou dvorní lékařkou.
Praktičtí lékaři v Uherském Hradišti
Praktičtí lékaři v Valašském Meziříčí