Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíZkušenosti
Kroutil
U pana ortopeda jsem byl poprvé a byl jsem velmi spokojen s profesionálním přístupem a nadstandardním jednáním. I když se jednalo pouze o vyřízení dokumentace, nebyl žádný problém s vyřízením jako u jiných ortopedů. Děkuji
Kdybyste jen trošku znali okolnosti, tak byste pak pochopili, proč jsou některé věci tak a ne jinak, já jen vím, že pan doktor dělá co může, sestry to samé, neflákají se a jedou od začátku pracovní doby až po konec naplno, zkuste se lidi objednávat a nechodit za doktory jen tak náhodou, když si vzpomenete (pokud to není fakt akutní), zkuste se trošku vcítit do druhých, usmívat se a hned to bude lepší :)
wohral
Pana doktora jsem navštívil na doporučení mých známých. Spokojenost velká, příjemný doktor, který mi poradil a měl trpělivost odpovídat na mé dotazy.
Doporučuji
T.J
Návštěva ordinace při akutních potížích.
Středa 7hod. a na dveřích nápis dnes neordinujeme.
Čtvrtek 8hod. a na dveřích stejný nápis. Čeká nás víc a že jde o zapomenutý lístek a však omyl !!!!!! Na recepci nám zdělí že soukromá ordinace má celý týden dovolenou ,asi fór (blbý). Zástup není a starej se.
Jdu do NJ za MUDr. Norský i bes objednáni skvělý přístup i ošetření.
Čtvrtek 8hod. a na dveřích nápis dnes od 8.30 , čekám s pocitem že budu ošetřen. Sestra přichází 8.30 hod.
Čekám na otevření dveří s prosbou o 10min.zákrok (punkce a injekce) . Sestra se zděsí vždyť nejste objednaný a spolu s lékařem mne odpálkují .
Jako lékař zneužívá pro svou oblibu skvělé zařízení polikiniki. Do ordinace si pacienti nosi své varianty a návrhy léčby.
Běžný lékař rozpozná otok a nepotřebuje na to zastaralý ultrazvuk.
Předem děkuji soukromé ordinaci že myslí hlavně na naše zdraví a ne na svoje pohodlí
T.J.
26.9.2013
Kopřivnice
V lednu mi operoval karpál a jsem velmi spokojen, jak s jednáním, tak i s precizním provedením. Ještě jednou dík. Abrman M.
Skvělý lékař - orthopéd. používá nejmodernějších diagn. aparátů. Je ochotný, hodný, vstřícký, komunikuje s pacientem, respektuje jeho ostych a pomůže vždycky.
Pokud se někdo najde, že mu nevyhovuje, pak musí jít k jinému lékaři. G.
Jo to teda pan doktor je opravdu kapacita.Když vás něco bolí zakroutí vám s tím a řekne že to nic není.Pro jistotu dá obstřik a vy fičíte po pravé straně domů jak se tak říká.Čekala jsem více komunikace mezi lékařem a pacientem.
Neaktivní profil
Je málo takových odborníků, jakým je MUDr.Ostrý. Jestliže někomu něco doporučí, tak jedině tehdy, když ví, že to může pomoci a ekvivalent toho, co doporučuje není k dostání v lékárnách. Važme si takovýchto lidí a nepomlouvejme je, protože se také z něho může stát nerudný a nepříjemný člověk.
Pepa
Velice dobrý ortoped příjemné jednání
E.L.
Velice přijemny lekař,doporučuji opravdu
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.