Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Eliška M.
K paní doktorce jsme chodili s dětmi několik let a byla jsem vždycky spokojená. Mám potřebu s lékaři řešit věci do podrobna a chtít vysvětlení, což nikdy nebyl problém. Stejně tak nebyl problém v situacích, kdy jsme se s paní doktorkou rozcházely v názoru. Nejvíce se mi líbil její přístup v duchu toho, že není na ni, aby soudila rozhodnutí rodičů, ale je její povinnosti předat adekvátní informace, a pak poskytnout tu nejvyšší možnou péči. Vždy jsem také ocenovala její lidský přístup jak při ošetřování děti, tak i v komunikaci s rodiči.
Iveta
K paní doktorce chodím se syny moc ráda dělá svoji prácí moc dobře a na rozdíl od jiných lékařek nebere za každé očkování peníze!!!
Rozhodně doporučuji, velmi milá paní doktorka i sestřička. Vždy se snaží vyřešit problém.
Velmi ochotna a mila lekarka, ktera svoji praci opravdu zije. Vrele doporucuji.
To je paní doktorka na správném místě.
Je to "normální" ženská, která vždy poradí a pomůže. Spolu se sestřičkou výborný tým. Mohu jen doporučit!
Iva
Paní doktorka i sestřička jsou moc milé a ochotné, vždy dobře poradí. Přístup k malým dětem je laskavý a je vidět že mají děti rády(znám dětské dr. u kterých ten pocit nemám). Na první prohlídku, pár dní po návratu z porodnice, přijely k nám domů. Taková příjemná návštěva. :-)
Vendula
K paní doktorce jsem chodila já jako dítě a ted i se svými dětmi.
Jsme moc spokojení,poradí je ochotná.
Líbí se mi že po porodu provní návštěva proběhla u nás doma.
Doporučuji :-)))
Iva
S paní doktorkou jsme spokojení je pečlivá,vždy se nám věnuje na plno,dobře poradí.Oceňuji i to,že se věnuje homeopatii.Čekání není dlouhé a dojíždí i do sousedních obcí,což ocení maminky s kojenci,které nemusí nikam dojíždět.Paní doktorka má i příjemnou sestřičku.Obě tvoří skvělý tým jsou prostě nejlepší ve Slavkově a širokém okolí!!!
MIRKA
S PANÍ DOKTORKOU JSME SPOKOJENÍ VŽDY SE DĚTEM VĚNUJE NAPLNO,PEČLIVĚ VYŠETŘÍ DOBŘE DIAGNOSTIKUJE,PROVĚŘÍ VŠECHNY MOŽNOSTI A V PŘÍPADĚ POTŘEBY NAPÍŠE DOPORUČENÍ K JINÉMU SPECIALISTOVI JE-LI PŘESVĚDČENA,ŽE JE TO ZAPOTŘEBÍ.JSME SPOKOJENI I SE SESTŘIČKOU,KTERÁ JE PŘÍJEMNÁ A VŽDY DOBŘE PORADÍ.TAKŽE MŮŽU VŘELE DOPORUČIT!
příjemné vystupování a pečlivá