Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
S.O.
Tuto paní doktorku, rozhodně nedoporučuji. Je toho tolik negativního, že ani nevím, kde začít. Přihlásila jsem se k paní doktorce ještě před porodem na základě kladných recenzí. I když opravdu nechápu, kdo je napsal. Paní doktorka je asi milá pouze na vybrané pacienty, kteří jsou jí sympatičtí a nebo na ty, kteří nemají zdravotní problémy. Náš syn měl po pár dnech velké problémy se zažíváním. Zvracení, vodnatý zelený průjem apod. Nasadila jsem tedy mléko HA, ale zvracení neustávalo. Volala jsem tedy doktorce, co mám dělat a prosila o radu. Bylo slyšet, že ji obtěžuji. Řekla ať synovi připravuji do mléka škrob v poměru takovém, jak když škrobím prádlo. Noo super rada!! Když jsem volala podruhé, sestra mě odbyla, že dr. nemá čas, to bylo synovi asi 4 týdny. Pro zhoršující se stav, jsme museli jet do nemocnice, kde mu nasadili speciální mléko na ABKM. Kontrola měla být u dr, za 14 dní. Objednala jsem se a čekala s dvouměsíčním synem přes hodinu mezi nechrchlanými dětmi až jsem nakonec odešla. Absolutní neochota řešit jeho zdravotní stav. Při preventivkách ho vážila oblečeného, pořádně jej nevyšetřila. Také nás neinformovala o podávání vitaminu K!!! Ten dostal v porodnici na lžičku a musel mu být podávám po dobu 3 měsíců v kapkách. Nakonec jsem našla jinou paní doktorku (což byl neskutečný boj) a díky bohu za ni!! Při 4 měsíční preventivce, kdy syn stále nechce moc pít, mu prohmatala bříško a přišla na to, že má zvětšená játra. Takže jdeme na UZ a uvidí se co a jak. Paní doktorka Šilerová nám nic neporadila, musela jsem telefonovat ostatním okolním pediatrům a prosit o radu ohledně mlíka apod. Také vnímám jako negativní to, že v dnešní době nepíše erecepty, vše rukou, žádný email apod. Jen telefon, na který když zavoláte o radu, tak je protivná buď sestra nebo doktorka.
Paní doktorka Šilerová mě nevyhovuje,jdu k ní ze synem,jen v krajním případě a to tehdy,když paní doktorka Flodrová má volno.Zdá se mi jako by mě tak trochu odbila,když jsem k ní došla,že má syn neštovice,tak mě k tomu jen řekla:kupte si pudr.Čekala jsem,že bude ochotná a řekne mě k tomu víc jak jsem zvyklá od naší dětské doktorky,ale nic jsem se nedozvěděla.Aby synovi napsala nějaké prášky proti svědění jsem si musela říct taky sama.Určitě nedoporučuji.