Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Milé ženy, dámy,
každá z nás má s paní doktorkou své zkušenosti. Já se bohužel k vám nemůžu připojit v tom, že bych měla s paní doktorkou špatné zkušenosti. Je mi 28, mám za sebou 2 těhotenství a z toho zdravé děti a proto vím, že paní doktorka nezanedbala jediné vyšetření ani kontrolu a co se týče přístupu k mé osobě, vždy je na mě milá a příjemně mě přivítá. :-)
Dobrý den, shoduji se s ženami, které se tady vyjádřily ve smyslu, že dokud nebyl problém, byla paní doktorka pohodová. Horší bylo, když se problém objevil, a bohužel následně nedošlo k předání dostatečných informací pro mne klíčových. Z tohoto důvodu a taky dalekému dojíždění jsem se rozhodla změnit lékaře. Bylo to 100% k lepšímu. Současný lékař se mi maximálně věnuje, má na mne čas, odpoví na všechny dotazy (i třeba nesmyslné). Hodnocení nepřidávám. Paní doktorka mi nic špatného neprovedla.
Květa
Před osmnácti lety mi po dvou týdnech nepřetržitého krvácení pani doktorka řekla, že je to "krásné těhotenství". O týden později zastupujicí lékař označil moje těhotenství jako mimoděložní. Na dítě jsem si musela počkat další dva roky. Tento příspěvek vkládám bez hodnocení. Každý si může udělát obrázek o paní doktorce sám.