V Úvalu 84, Praha
Šustova 1930/2, Praha
Matěj Cabicar
Paní doktorka je zbrklá, lhostejná, asi si nestihla zajít na oběd. Žádná ochota něco vysvětlit, všechno máte už vědět. Pokud se nakonec dovoláte, připravte se na nezdvořilé chování a na zdůraznění toho, že vy jste ten, kdo vlastně potřebuje něco vyřešit.
• Medifin a.s., Poliklinika Šustova • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Z
Zuzana Viktorová
Paní doktorka mě s problémem odeslala na jiné oddělení, po návratu a předané zprávě už ani nepovažovala za nutné mě prohlédnout. Zánět, který mě provázel celý měsíc a stále pokračoval na dalším zubu komentovala slovy, že nemá cenu něco dělat, protože bych přišla o zdravý zub. Nevím jestli z toho mám vyvodit, že pokud mi něco hnije měsíc v puse, bude to zdravé, každopádně mi paní doktorka naprosto nijak nepomohla, ani od bolesti, ani od vleklého problému.
Michaela
Pravidelné kontroly jsou bez problémů, ale když je se zubem problém, objednají vás za 2 měsíce a ještě vám tvrdí, že vám vyšli maximálně vstříc.
• Medifin a.s., Poliklinika Šustova • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní