Dagmar Konečná

Pediatr Více

Uherský Brod 2 adresa

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí
Praktický lékař pro děti a dorost
č.d. 551, Bánov

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

nevím ,nevím mám 5 dětí a nemohu si stěžovat,vždy mě ráda děti prohlédla nikdy jsme sní problém z naší rodiny problém neměli.ale co člověk to názor.světlana

S paní doktorkou jsme velice spokojeni, vstřícná, ochotná, precizní diagnostik!!!!!

Namohu si paní doktorku vynachválit. Chodí k ní obě mé děti a nemám s ní žádný problém, ba naopak. Spokojenost se vším!!!

dobrý diagnostik

Podle mého názoru, je paní doktorka velmi dobrý diagnostik, také její přístup k dětem je velice lidský. Vždycky jsme s ní byli moc spokojeni.

Z

Tuto PANI DOKTORKU navstevujeme uz sedmnact let a muzeme jen dekovat.Je to jeden z mala lekařů,ktery investuje do svého vzdělání ve prospěch svých malých pacientů.PANI DOKTORKO MOC DEKUJEME za vaši lidskost a profesionalni pristup.Zdenda,Venda,JIrka a rodiče.

Má výborný přístup k dětem a se všemi třemi dětmi k ní chodím. Nikdy jsem nezaznamenala žádný důvod k nespokojenosti.