Vyšetření pacientů pouze po objednání
Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolí31 názor pacienta
bezdekovad
Dříve měla paní doktorka velmi empatický a vstřícný vztah k pacientům; známe se léta. Bohužel poslední zkušenost je velmi špatná, nelze se prakticky kontaktovat, přes velmi akutní potíže, slyším les nářků a vysvětlení že je ambulantní specialista (což já osobně také), jak je vytížena denně do 17,30 (udává však ordinační dobu do 18.00)..čemuž nerozumím. Mrzí mě to; patrně zájmem paní doktorky přednostně o placené výkony ji již nemohu doporučit. I odmítnout se dá slušně.
krizovad
Škoda, že jsem se k paní doktorce vůbec nedostala. Klamná informace, že mezi 10 - 12h berou neobjednané pacienty je neseriózní. Když jsem přišla, bylo mi zděleno, že na celou dobu mají naobjednáno a tak jsem si musela vzít 1/2 den dovolenou a odejít s nepořízenou. Tato informace by měla být změněna či upřesněna. Děkuji
guest
Arogantny pristup, nezaujem o pacienta, zla diagnoza! Dlho som nestretol lekara, ktory sa sprava k pacientom tak neprijemne.
Jůlie
U paní doktorky jsem byla 2x. A již nikdy více. Poprvé jsem u ní byla, když se mi po těle objevily výsevy plísně. Bohužel již dlouhá léta trpím lupénkou a tak mi paní doktorka klasifikovala plíseň jako lupénku. Od obvodního lékaře jsem si nechala předepsat antimykotikum a plíseň zmizela. Podruhé jsem u ní byla, když se mi objevila jakási reakce na užívané léky a paní doktorka to klasifikovala jako SVRAB! Zaplatila jsem si poměrně drahou mast na léčení svrabu, týden jsem dělala všechna opatření, která jsou v tomto případě nutná (vyvařování a žehlení oblečení,...) a vyděsila několik přátel, u kterých jsem byla před "diagnózou" na návštěvě, event. u nich přespala. Problémy neustupovaly, ale byla jsem "poučena", že se jedná o posvrabový ekzém. Po několika dnech, kdy se vše zhoršovala, jsem se odebrala na pohotovost na kožní oddělení u sv. Anny, kde papouškovali diagnózu a dali mi ještě agresivnější prostředek na léčbu svrabu. Po jeho aplikaci mě už kůže nesvědila, ale přímo bolela a začala se děsivě loupat. V nejhorší chvíli mi kamarádka poradila jinou paní doktorku, která okamžitě popřela svrab a předepsala mi masti na zhojení zničené kůže (podotýkám, že mám lupénku). Již druhého dne jsem měla kůži zklidněnou a bylo po "svrabu" a "posvrabovém ekzému". Navíc jsme se s onou lékařkou dohodly, že mi vypálí malou bradavičku, kterou mám nad okem a kterou paní Bednaříková definovala jako tukový výrůstek, na který mi dala injekční jehlu, se kterou jsem si měla tento "výrůstek" propíchnout a vytlačit (podotýkám, že je pouhý centimetr nad víčkem). Musím uznat, že paní Bednaříková je velmi příjemná, ale jinak naprosto nekompetentní.
Dermatologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Dermatologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně