Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
Šárka
Tento lékař mě v mé velmi složité situaci nechal na holičkách. Jednalo se o mou matku, která ve svých více než 80-ti letech zcela ztratila povědomí o realitě. Všechno jsem jí kradla, schovávala, bila jsem ji, nechala jsem ji ležet 3 dny ve sklepě, matka mě udávala opakovaně na policii (díky písemným důkazům jsem byla v právu vždy já), a pod. Co se týká financí, tak se prakticky ožebračovala a dotáhla to téměř do dokonalosti. Skončila jsem na psychiatrii u B. Šedého, který se staral i o mou matku. Doporučil mi, ať se obrátím na soud a požádám o omezení právní způsobilosti. Stalo se. Posudek vypracovala lékařka z Opavy, která za pouhé 3 hodiny určila že moje matka má jen trochu omezené kognitivní schopnosti s odvoláním na B. Šedého, který, přestože nejdříve mi soud doporučil, tak posléze prakticky řekl, že mi jde jen o peníze. Nikoho nezajímalo, jak se matka chová v kruhu rodiny, nikdo si nevyslechl ani mne, zetě, vnuky, sestru a pod. Výrok B. Šedého do soudního protokolu mě srazil na kolena a teprve teď, po 5 letech a dlouhé léčbě u jiného psychiatra, jsem schopna o těchto věcech znovu hovořit. Ano. šlo mi o peníze, ale o peníze pro mou matku, majetek její a restituce po prarodičích. A pokud cca 10 000 000 (slovy deset milionů) Kč je pro Dr. Šedého pakatel, tak pro mne tedy ne. Matka je dnes dementní ležák a za tyto peníze mohla mít perfektní starostlivost 24 hodin denně. Nemá. Odvolání u soudu jsem vzdala, po "podpoře" Dr. Šedého jsem už neměla sil. A pokud jsem před soudem díky mé matce zápasila s depresemi, tak teprve po "podpoře" B. Šedého jsem pochopila, co to skutečně obnáší.
Budete-li mít skutečný problém, tak od Dr. Šedého utíkejte, co vám nohy stačí. Nepodrží vás a vaše situace se jen zhorší.
pampeliška
Jsem bývalá pacientka, změnila jsem lékaře. Je povrchní, v podstatě mi napsal, co jsem chtěla. Vyslechl mě s úsměvem a účastí, ale s odborností to nemělo co dělat, nezajímalo ho ani rodinné zázemí, ani rodinná anamnéza. Po mých cca 20 větách byl hotov s diagnózou. Nikdy více !