Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
K.S.
K panu doktorovi jsem chodila několik let. V roce 2017 jsem na začátku tehotenstvi potratila kdy mě doktor poslal na kyretáž. Z kraje roku 2022 jsem se potýkala neustále s bakteriální infekcí v pochvě a zánětem močového měchýře, doktor to bral neustále na lehkou váhu a nijak mě neléčil a poradil mi ať přestanu brát probiotika (což jsem pak zjistila ze byl totální nesmysl). Teď v březnu 2022 jsem konečně opět otěhotněla a šla jsem k doktorovi na potvrzení těhotenství, který mi potrdil, řekl ze je vše v pořádku a poslal mě domu.
Jelikož jsem v něm prestavala mít důvěru, hned dva dny na to jsem přešla k mé nové gynekoložce která mi s vytřeštěnýma ocima řekla ze mám 2 dělohy a obrovskou krevni sraženinu, tak velikou ze nechápe jak ji mohl doktor přehlédnout.
Okamžitě mi nasadila prášky na udržení tehotenstvi a klidový režim jelikož mám v brichu takovou “diskotéku”,kterou ještě nikdy nevidela.
Nebýt mé nové úžasné doktorky, tezko rict jak by to zase dopadlo
A jelikož mi doktor nijak neléčil moji neustále přetrvávající infekci a nedokázal mi ani poradit co s tím delat, v 1. trimestru mě to doktorka nijak nemohla léčit. Teď občas dam macmiror ale po nějakém čase se mi to holt vrací.
Z mé zkušenosti pana doktora nemohu doporucit. Působí na me i vyhořele, se vším je rychle hotový a dokáže přehlédnout i celkem dost podstatné veci.
Jsem rada ze už chodím někam jinam kde je diametrálně rozdílná péče k pacientkam a kde se cítím opravdu dobře.