Studentská 7, Žďár nad Sázavou
Strojírenská 6, Žďár nad Sázavou
Studentská 1699/4, Žďár nad Sázavou
Nicola
Jsem s paní doktorkou spokojená, vždy dobře poradí a obě se sestřičkou jsou strašně milí. Občas zde jsou dlouhé fronty, ale nově se zde dá objednat na určitou hodinu a poté jde člověk rovnou na řadu, což je suprové.
• Poliklinika Žďár nad Sázavou • •
bývalý pacient
Paní doktorka je příjemná, umí vyslechnout pacienta. Přešel jsem od jiného lékaře poměrně nedávno, takže na hodnocení je asi ještě brzy, ale zatím jsem spokojen.
jd
Nejlepší lékařka, kterou znám! Je milá, ochotná a co je nejdůležitější - nikdy nic nepodcenila. Klade důraz na prevenci, a proto většinu problémů odhalí včas. Jsem naprosto spokojená a doporučuji!
Nejlepší lékařka kterou znám! Doporučuji!
Výborná lékařka, pacient je u ní na prvním místě, vždy udělá veškerá vyšetření, případně doporučí specialistu. Velice milá a příjemná, vždy usměvavá. I sestřička je velice příjemná.
vždy dobry lekař
Luděk Homola
Vynikající lékařka. Nejšťastnější jsem, když ji vidím jen mimo ordinaci.
Jůdová
Před třemi roky jsem se přihlásila k této lékařce a to z důvodu, že mi můj původní praktický lékař neodhalil některá onemocnění, která vedla k mé nadváze. Paní doktorka se mne vstřícně ujala, nechala mi zpracovat podrobná vyšetření a já jako zázrakem za 3 roky co jsem registrovaná u ní mám dole 15 kg. Velmi důležité pro mne je i to, že jsem původně min.2x ročně brala antibiotika, trpěla na chřipky, docházela na plicní oddělení. Všechny neduhy mne opustily a já se cítím velmi zdravá. Lékařce občas zatelefonuji, abych jí poděkovala za vše, co pro mne udělala. Navíc je natolik skromná, že mi tvrdí, že vše je mojí a ne její zásluhou. Všem vřele doporučuji, lepší lékařku jsem dosud nepoznala. Konečně se cítím zdravá!
J.V. Žďár nad Sázavou
Pani doktorka je vždy velice ochotná a milá. Také má šťastnou ruku na výběr sester.
Jsou pokaždé velice ochotné a vstřícné. Děkji.• • •
Lada
Velmi příjemná, poctivě vyslechne pacienta a VŽDY se snaží mu co nejlépe pomoci. Lepší lékařku neznám. Vřele všem doporučuji!
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Žďáru nad Sázavou
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Žďáru nad Sázavou
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Žďáru nad Sázavou
- Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Žďáru nad Sázavou
- Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Žďáru nad Sázavou