Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Chodím k paní Dr. už od 18 let.Nikdy sem s ní problém neměla.Je velmi hodná a milá.Až na jednu sestřičku,která je stále nepříjemná.Bohužel mě i paní Dr. znepokojila.Když sem otěhotněla,měla sem problémové těhotenství,bylo vše v pořádku,až do doby,kdy sem měla obavy,že dítě je veliké a já mám úzkou pánev.Paní Dr. mě uklidnila,že vše bude v pořádku.Opak byl pravdou.Porodit sem nemohla,kleště,zvon,nakonec císař.Až po roce a půl mě paní Dr. při prohlídce oznámila,že sem porodit nemohla přirozenou cestou,protože mám úzkou pánev.Chodím k paní Dr. stále,ale začínám pochybovat a bohožel ta důvera už není taková.Uvažuji o jiném lékaři.

I

Tak koukám,že na paní doktorku je samá chvála,já s ní tedy spokojená vůbec nebyla..to,že jsem byla objednaná na 13:00,sestry mě zavolali ve 13:30 a předemnou byli ještě 2 pacientky, navíc s volající paní doktorkou,která líčila zrovna své známé,jak jí rozkvetly nějaký kytky,to bych ještě přežila,ale když mé mamince nezjistila zánět dělohy a ona na to málem umřela,to už bylo silné kafe..mě vůbec neléčila zánět,nedala mi na to žádné prášky nebo mast...jsem ráda,že jsem přešla k lékaři..