Kořenové obstřiky
Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Kořenové obstřiky
Zobrazit ostatní profily neurologů v okolí13 názor pacienta
Blanka Štorková
Dobrý den, ráda bych napsala reakci na sdělení našich pacientů, ale provozovatel tohoto webu mé žádosti již několik měsíců ignoruje, což mne mrzí, protože se mi myšlenka sdělování názorů na nás, lékaře, docela líbí. Samozřejmě, že nelze vsadit stoprocentně na každý názor, každý jsme jiný a nelze se vždy zavděčit všem – někdy proto, že medicína ještě některé potíže odstranit neumí, někdy se stane, že i lékaře něco bolí a není úplně „v kondici“. Ale to víme všichni. Mám svou práci ráda a vždy jsem se snažila, aby byli pacienti u nás spokojeni. Tím spíš mne mrzely dvě negativní reakce, které se v mém profilu objevily. Ráda bych proto sdělila všem, že UVEDENÉ NEGATIVNÍ HODNOCENÍ NEPATŘÍ MNĚ, ALE LÉKAŘCE, KTERÁ MNE ZASTUPUJE. JSEM TOTIŽ OD 8/2011 NA MATEŘSKÉ DOVOLENÉ. Doufám, že v budoucnu bude již naprostá většina pacientů s námi oběma spokojená, budeme se o to snažit :-) Pokud by přesto bylo něco v nepořádku, budu ráda i za informaci, kterou mi pošlete přímo na můj e-mail: neurologiezbraslav@email.cz
MUDr. Blanka Štorková
Neurologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze