Blanka Komancová

Gynekolog Více

Hořice 1 adresa

Městská nemocnice Hořice - ambul. část
Riegrova 655, Hořice

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Jsem pacientem paní doktorky více než 10 let, vděčím jí za rozpoznání a léčbu i jiné komplikace než gynekologické a její rázné ale milé chování mi naprosto vyhovuje.

Já osobně jsem s paní doktorkou opravdu velmi spokojená. Docházím k ní více než 15 let a opravdu s ní nemám sebemenší špatnou zkušenost. Mohu s klidným svědomím říct, že mi zachránila život a ušetřila mne spousty komplikací.
DĚKUJI.

Mohu jedině doporučit. Nemyslela bych si o ní, že s úsměvem přejde můj desetiminutový záchvat smíchu při ultrazvuku:-) Nebojím se se svým prvním těhotenstvím přijít i mimo dojednané kontroly a svěřit se s obavami, poradí, pomůže a hlavně mám pocit, že používá zdravý rozum.

Jsem s její prací spokojená, dokáže i vyslechnout-poradit-uklidnit. Myslím, že je to člověk na svém místě. Vyšetření někdy není příjemné, ale dá se to vydržet. Teď v těhotenství se při každé pradně neprohlíží, myslím, že je to také plus - jak pro maminku, tak pro miminko. A přírodě se poručit nedá, když miminko zemře v děloze nemusí to vždy znamenat konec světa, ale také se třeba nemusí narodit postižené dítě a tak trochu by se to asi mělo i brát. Určitě u ní zůstanu a ať ještě dlouho ve zdraví ordinuje. :-))

Velice laskavá, ochotná a hlavně pečlivá. Chodím k ní do poradny pro těhotné a opravdu se o budoucí maminky velice dobře stará a nic nezanedbává.

Nebýt ní, měli bychom o jednoto člena rodiny méně... Jak u ní probíjí prohlídky netuším, ale jako porodník je klasa.

Po ukončení lékařské péče dr. prim. Neumanna z Hořic v P., tj. snad víc jak 30 let, chodím k pí. doktorce Komancové a nemám důvod si na ni jakkoliv stěžovat. Sice vyšetření není moc příjemné, ale dá se vydržet. Za důležitější považuji, že se mohu na cokoliv zeptat a ona mi vše vysvětlí i kdybych se ptala z jejího hlediska na hlouposti. A také ji považuji za dobrou diagnostičku se správnými léčebnými postupy. Jsem laik a proto napíšu vyjádření dr. Vydry, zkušeného lékaře z Františkových Lázní, kde jsem byla na doléčení po laparoskopickém odnětí dělohy a vaječníků před 10 lety. Při vstupním vyšetření se zeptal, kde mi operaci provedli. Na má slova, že moje gynekoložka dr. Komancová v Jičíně, kam jezdí operovat, řekl: "To jsou v Jičíně tak dobrý? Paní, máte to perfektně udělaný." Od té doby uběhlo dalších 10 let a já k pí. doktorce chodím stále a také má dcera, která je v její péči skoro 20 let a dojíždí za ní až z Prahy, je s ní spokojená. A zdůrazňuji: Bez protislužeb, či všimného.
Cítím s těmi, u nichž nedopadlo vše dobře, ale příroda, jejíž jsme součástí, je tak složitá a stále nedostatečně prozkoumaná, i když se o to člověk snaží a využívá k tomu poslední vymoženosti techniky, chemie, fyziky a dalších oborů. A třeba je chyba v komunikaci - nedovedeme své problémy popsat. Bohužel, i doktor je jen člověk, tedy může být unavený, ne plně soustředěný a proto i chybující.
Snad je to i o štěstí, ale přesto:
Paní doktorko, DÍKY! Dávám "VELMI DOBRÝ". Hodnocení "NEJLEPŠÍ" by dostal "Bůh".
Vaše pacientka E.H.

Příjemná lékařka, která mi vždy pomohla a poradila.. Mohu upřímně doporučit!