Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
S.K.
Dobrý den, ráda bych vám sdělila negativní zkušenost a sice, že by bylo fér vůči pacientům dopředu informovat o tom, že nefungujete přes zdravotní pojišťovny, ale vyžadujete platbu 2000 Kč až po vyšetření. Toto je dle mého názoru krajně nevhodné a nedůstojné. Navíc nevydáváte ani potvrzení o platbě. Styďte se!
9 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
chci se zeptat mám už asi 5 měsíců u konečníku malou červenou bulku. V poslední době se mi zvětšila a dost mě svědí a bolí. Žádné krvácení nebo výtok nepociťuji. Mažu si to mastí kterou mi předepsal praktický lékař. Jinak je mi 16 let.
Děkuji za odpověď
Pravděpodobně se jedná o zbytek žilní straženiny. Ale délka obtíží je rozhodně indikací k podrobnému proktolog. vyšetření.

Dobry den,
Mam cca 2 mesice problem s hemeroidama, kolem konecniku spis zvenku myslim. Obcas nekdy krvacejici pri jedne 2 stolici. A pak hned prestalo ale pouzivala som ubrousky gely na stazeni. Ted dnes cerna stolice , rano a pak pres den zrazenina krve po stolici. Chci se zeptat jak by se treba prejavovali vnutorne hemeroidy i ? Jak moc asi to vazny je? Bricho ani creva mne neboli nic me pocas dna neboli i kdyz cvicim sedim lezim bez bolesti , jenom kdyz du nanstolici tak.to mirne boli a pak nekolik malo krve . Jinak ne. Dekuji
Krvácení z haemorrhoidů bývá jasně červená krev po stolici. Kevní straženina a tmavá krev je známkou krvácení z vyšší části tlustého střeva a vyžaduje bezpodmínečně vyšetření. Neváhejte dlouho.

Chirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Chirurgové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze