Jmenuji se Beata a jsem absolventkou oboru psychologie na Filozofické fakultě Univerzity J. A. Komenského v Bratislavě. V letech 2019 - 2022 jsem byla frekventantkou psychoterapeutického výcviku: "Poradenství a psychoterapie zaměřená na člověka" v českém institutu PCA Brno.
Mám 22letou praxi v psychologii a poslední léta se věnují také práci se závislými osobami, jak ve skupinové, tak i v individuální terapeutické práci.
Aktuálně se zaměřuji zejména na dospělé klienty.
Psychologické poradenství • 1 000 Kč
Individuální psychoterapie • 1 000 Kč
Partnerská psychoterapie • 1 200 Kč
Platba za konzultaci je přeposlaná přímo specialistovi. Specialista sám určuje způsob rušení návštěv a vracení peněz pacientům.
V případě problémů s platbami kontaktujte specialistu.
Nezapomeňte, že ZnamyLekar.cz neúčtuje žádné dodatečné poplatky za objednání návštěvy a nezpracovává platby jménem specialisty.
Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).
Katka
Paní psycholožka je empatická, cítím se u ní dobře - vím, že mi naslouchá a cítím u ní klid a bezpečí. Na sezeních si připadám, že konečně někdo chápe mé pocity a neodsuzuje mě za ně. A já za to děkuji.
Lenka
Paní psycholožka dokáže poradit, vysvětlit a porozumet
Míša
Paní psycholožka je velice milá a chápající. Dokáže poradit v mnoha životních situacích. Cítila jsem se u ní velmi dobře a mohu ji opravdu pouze doporučit. Moc mi pomohla.
Michaela
Paní doktorka je velice příjemná, cítila jsem se u ní v ordinaci vždy v bezpečí. Snažila se mi vždy pomoc, dát nějaké tipy. Moc doporučuji pokud hledáte psychologa u kterého se budete cítit dobře.
Lucie
Paní Gabrielová mi pomohla nejen porozumět sobě samotné, ale také mi dala vhled do spousty životních situací. Nejen díky tomu se teď cítím lépe a je pro mě snadnější s nimi pracovat. Je velice empatická a profesionální. Doporučuji! :)
Kristýna
Paní Gabrielová mi pomohlo tak moc, že jsem to možná ani nečekala. Přišla jsem k ní v situaci, kdy jsem měla pocit, že se to nemůže nikdy zlepšit a že to, co se mi děje se mi bude nejspíš dít celý život. Po každém sezení mi ale bylo lépe a lépe, až jsme nakonec došly k závěru, že další sezení nyní nebude potřeba a já se konečně začala cítit dobře a zvládla zpracovávat svoje myšlenky. Moc vám děkuju!
Klára
Paní Gabrielová mi hodně pomáhá zpracovat věci, co jsem delší dobu (nebo nikdy) neřešila a upravit úhel pohledu. Oceňuji nenásilnost a plynulost komunikace a empatii. Po návštěvě mám pocit, že jsme si jen tak povídali , v dlouhodobějším pohledu je toho vlastně strašně moc.
Psychologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Plzni
Psychologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Plzni