Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
Drábková Danuše Havířov
Pan doktor mi velice odborně, jemně, citlivě, ošetřoval vyléčil pořezané šlachy na prstech levé ruky. Děkuji, děkuji
Dominik B.
Přišel jsem s vykloubeným ramenem, převzal jsi mě celkem mladý doktor a snažil se jej se sestrou nahodit. I přes veškerou snahu to nešlo. Proto zavolal doktora Hassana, který nejen, že mě uklidnil, ale po chvíli rameno nahodil! Byl vtipný, příjemný a působil naprosto profesionálně!
Katka
Pan doktor je mlčenlivý,ale to patří asi k jeho osobě a místu odkud pochází.Já na něj můžu psát jen pozitivně.Dcera si vykloubila prst v r.2002 a tak jsme s ročním prckem letěli na pohotovost.Pan doktor nás hned vzal a dal nám papír na rtg.Tam nemusím ani popisovat,že sestry měly velkou poradu jak co uvařit a co děti atd.Docela mě to vytáčelo,že tam sedíme zbytečně.Seděli jsme tam cca 15minut a v tom pan doktor otevřel dveře a ptal se zda už máme rtg.Jsem mu řekla,že čekáme,tak jak se rozešel,vletěl k těm sestrám a seřval je tam a právem.No a hned to šlo........rtg.bylo hned a do deseti domů jsme jeli domů s dlažkou na ruce.S dcerou jednal velmi profesionálně a bylo vidět,že s ním ráda spolupracuje.Takže já mám zkušenost dobrou.
Kaťulka
S panem doktorem jsem byla spokojena. Jednal se mnou opravdu jemně v porovnání s jinými lékaři v nemocnici.
Monika
S panem doktorem mám dobré zkušenosti. Několikrát mě ošetřoval a vždy byl ochotný, milý a pečlivý.