gympl258
Vážně nechápu negativní názory. Pan doktor je skvělý. Občas má ale hodně pacientů a čekání 2 hodiny moc nepotěší. Přesto mu dávám 4 hvězdičky.
MH
Naprosto vynikající! Ta negativní hodnocení nechápu. Pan doktor je jemný, příjemný, ochotný, zkušený. Zuby, které mi léčil, drží. V jeho křesle prakticky necítím bolest, když by mělo něco zabolet, předem se omlouvá, své postupy vysvětluje...
Rád kvůli němu překonávám i vzdálenost 50 km. Nedám na něj dopustit a chybu hledám spíše na straně těch negativních hodnotitelů.
Vinikající stomatolog.Po sedmi letech jsem přišel s šesti kazy.Pan doktor opravil ten nejakutnější (měl naprosto narvanou čekárnu)a za měsíc mi opravil zbytek zubů.Perfektní přístup jak pana doktora tak i jeho sestry.Doporučuji.
Vinikající stomatolog.Doporučuji.
S panem doktorem jsem spokojena, zachraňoval mi zuby po zásahu pani doktorky z Prahy, jejíž plomby mi pravidelně do měsíce vypadávaly. A co vím z doslechu, tak je i velmi laciný. Jediné co mi vadí jsou ty čekací doby. Ostatně ale i manžel, který navštěvuje soukromého stomatologa, někdy čeká déle a platí velké sumy. A to že se s nemocným zubem chodí déle je normální. Manžel i s miniatůrním kazem chodí na několikrá(u soukromého zubaře, který nemá smlouvu se žádnou pojišťovnou)
Chodím k panu doktorovi pár let,dal mi do pořádku několik problémových zubů,dobře a pěkně.Nemám výhrady.Škoda jen,že se vždy čeká.
Kudr 39 let