Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíZkušenosti
Názory pacientů
Karolina K.
Velký profesionál a odborník, empatická a velmi citlivá. Vždy poctivě vyšetří, případně pošle na specializované pracoviště. Milá a vždy v dobré náladě, já i manžel jsme moc rádi za takovou péči.
Josef
Paní doktorka je velmi schopná lékařka. Reaguje bez zbytečných prodlení a má snahu zdravotní problémy adekvátně řešit.
Sandra
Pani MUDr. Kracalova je uzasna doktorka, ktera podpori, pomuze a hlavne poradi. PROFESIONALNI pristup podtrzeny lidskosti! Sestricka je vzdy mila, usmevava a ochotna. Vsem doporucuji :-)
Jiřina Šišmová
Paní doktorka je po všech stránkách skvělá, vždy se snaží pomoci, je empatická, velice příjemná a skutečně se zabývá problémy pacienta, přemýšlí nad tím, jak mu pomoci a co je příčinou potíží. Jsem velice spokojená a šťastná, že v dnešní době se najde takovýto skvělý lékař :-) I sestřička je velmi milá a čekací doba velmi krátká, což je v dnešní uspěchané době obrovské plus, dokonce je možné se objednat. Kéž by takovýchto lékařů, sestřiček a ordinací bylo více...
Mirka
Paní doktorka i sestřička jsou velice milé, ochotné a profesionální. Přistupují k člověku individuálně a tak se tam cítím velmi dobře. Také bych chtěla moc pochválit čekací dobu, která je při objednání téměř nulová, což u praktického lékaře považuji za vysoký nadstandard. Udělá všechna potřebná vyšetření, popřípadě posílá dál k odborníkovi. Můžu jenom vřele doporučit:-)
Kirke
Nejlepší praktická lékařka, jakou jsem kdy potkala. Velice pečlivá, příjemná, snaží se člověka opravdu vyšetřit a opravdu mu pomoct, udělat všechna potřebná vyšetření, popřípadě poslat dál k odborníkovi. Můžu jenom vřele doporučit:-)
Pavlína
kopová
Přidávám opravu svého hodnocení, špatně jsem zmáčkla myš, nemám neutrální postoj, opravuji hodnocení na velmi dobrý.
PANÍ DOKTORKA JE SKVĚLÁ. Uplatňuje individuální přístup, je laskavá a vstřícná. Své práci opravdu rozumí a svých pacientů si váží. Rozhodně ji doporučuji všem, kteří hledají kvalitního praktického lékaře.
Iveta Trtílková
~
Přihlásila jsem se k paní doktorce jako nová pacientka.Během velmi krátké doby mi vybrala a nasadila vyhovující léky, poslala ke specialistům a odhalila všechny zdravotní nedostatky. S jejím vysoce profesionálním přístupem jsem nadmíru spokojená a také s pesonálem,kde oceňuji lidský a velmi milý přístup.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.