Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolí

I
Číslo ověřené
Umístění: Poliklinika Třebíč - Lékařský dům, spol. s r.o. Jiný

Bohužel jsem se setkala s arogantním a povýšeným chováním jak paní doktorky , tak i sestry. Čekání 2 hodiny v pořádku- chápu, nebyli jsme objednání. Poté v ordinaci nekomunikace, se synem- částečně neslyšícím vůbec, a to měl strach tam jít. Osočování, koulení očima, že neznám název antibiotik, které syn dobral, načež spustila co si dovoluji koukat do spisu a to jsem pouze natočila hlavu, abych viděla co píše za datum, kdy bude kontrola. To už jsem se ozvala, proč se k nám takto chová, že je mi to nepříjemné, načež spustily obě, že nic nevím a že zdržuju. Pak jsem chtěla zavolat obv. doktorce pro název antibiotik, to už obě velice nervózně dávaly najevo, že je zdržuju a že čekají další lidi. A jestli se mi něco nelíbí, ať jdu jinam. Otřesné chování, nedoporučuju. Zejména těm, kteří čekají pomoc, laskavost, zájem o dítě a profesionální komunikaci, nedoporučuji. Ani ne za pět minut jsme byli venku a rozhodně se sem už nevrátíme.

Bohužel jsem se u paní doktorky Rosové setkala s nejhorším přístupem sestry, jakou jsem kdy měla čest poznat. Paní E. Venhodová je arogantní a povrchní osoba, která nemá v nejmenším lidský přístup ani k těm nejmenším pacientům. Dělá špatné jméno již zmiňované doktorce.

G

Velmi neprofesionální jednání, arogantní na každém kroku.