Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
terezie.trava
pan doktor Doležal je lékař na svém místě, vše vám vysvětlí, jen tak vás neodbude a jeho jednání je lidské s díky Monika Trávníčková
Pan doktor je dobrý lékař. Pomohl mi s mými problémy když jsem k němu přešla od jiné lékařky. Je sice občas nedochvilný, ale to se stane občas každému. Já si na něj nemůžu stěžovat mám s ním dobré zkušenosti.
nejlepsi ohleduplny a prijemny chodim k p.doktorovi uz leta a jsem snim velce spokojena velice mi pomoha namam na neho co spatneho rici kazdemu doporucuji je to velice dusledny MUDr.a proto DOPORUCUJI Jana M.
HL
Výborný, vstřícný a velice ochodný neurolog. Člověk se u něj cítí moc dobře, je vidět, že mu na pacientech opravdu záleží! Děkujeme!
Děkuji panu doktorovi.Když jsem ho potřebovala a to jako mladistvá,měl ve všem pravdu,to jsem pochopila až odstupem času.Teď bych potřebovala radu a myslím,že akutně,ale nevím ,jak se přímo dovolat.Pro mě je to pan doktor.Zdraví Kateřina Mayerová(Chromcová)
Byl jsem u něj jen jednou, ale dojem byl velice dobrý. Pečlivě vyšetřil, vše ochotně vysvětlil a neváhal ani napadnout tvrzení jiného lékaře, což se nevidí často.
anonym
skvely doktor. dojizdim za nim z prahy a musim uznat, ze mi pomohl ( hlava/srdce)
Magda Lášková
Nesouhlasím s hodnocením Dity. Dojíždím za doktorem Doležalem z Prahy a stojí mi to za to. Léčím se u něj s problémy páteře a je jediný, kdo mi opravdu pomohl udržet migrénu ve snesitelném stavu. Rozhodně ho doporučuji.
Magda
Zuzana
Pana doktora Doležala mohu vřele doporučit. Vždy mi velice pomohl, je vtřícný a komunikativní - jeho přístup k pacientovi je přesně takový, jaký by měl být.
Hana
Musím souhlasit s předchozím komentářem. S tímto lékařem mám jen ty nejlepší zkušenosti, stejně jako spousta známých, z nichž některým pomohl opravdu hodně. Rozhodně mohu jen doporučit.