MUDr. Aleš Doležal

Rakovník 1 adresa

Neurologie
Tyršova 737, Rakovník

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily neurologů v okolí

Pan doktor je sice vtipný a usměvaný, ale to je asi tak vše. Kdykoliv tam jdu, má změněnou ordinační dobu. Když má ordinovat od devíti, tak to bere tak, že má na devátou nařízeného budíčka. Do ordinace přijde pozdě, lážo pláže a ještě vám v klidu vypráví, jak šel venčit své pejsky a jaké dělali bobíky. Napsat recept je problém, vzhledem k problematickému dojíždění mi nabídl psaní opakovaných receptů, ale zvládl to jen jednou. Kdykoliv jindy ho chci napsat, on i sestřička na mě koukají, jako bych zpadla z višně, v závěru čehož to stejně napíšou špatně. vydržela jsem to tři roky, pak jsem popadla kartu a zmizela, protože pravidelné dobíhání autobusů kvůli nedochvilnosti a následnému vykecávání jsem fakt zapotřebí neměla. Nehledě na to, že na kontrolní EEG jsem vždy dostala odpověď dobrý, nic víc, nic míň, nikdy jsem se nic víc nedozvěděla, a to mu jednou ještě sestřiščka skorem musela radit. Naštěstí narozdíl od jiných neurologů...Pokud vám jde jen o to přežít dobu mezí přítomností a smrtí, bežte tam, pokud se chcete fakt léčit, poohlédněte se jinde. Petra H.

Souhlasím s Rudolfem,usměvavý,ale špatný lékař.Odblokování páteře se dle jeho názoru již neprovádí,když Vás brní delší dobu,asi tři roky pravá ruka i noha,je to prý od páteře,s tím se nedá nic dělat!?Doporučí Vám nějakou lampu,která nic nevyřeší,akorát Vám to zabere spoustu času a nervů.Na internetu čtu kde se všude provádí odblokování páteře,ale u neurologa,aspoň tohoto to neexistuje.A proto NEDOPORUČUJI !!!