MUDr. Alena Remešová

Gynekologická ambulance
nám. Smiřických 46, Kostelec nad Černými Lesy

Oborová zdravotní pojišťovna

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 2 Více

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Je mi dvacet, dva roky chodím se stejnými problémy. Nikdy nic pořádně neví. O prodrovnější vyšetření a rozšířené testy jsem musela prosit. Paní doktorku to vůbec nenapadlo a ani nejevila zájem. Ano je příjemná, milá ale když někdo přijde s problémem pořádně neumí poradit vše řeší výplachy, mastmi, a to nejhorší antibiotiky!!

jsem u pani doktorky nová ale už jsem nespokojená kvuli stehování jsem musela přejít od výborného doktora k téhle a lituji při každé prohlídce začnu krvácet a prohlidka i trochu bolí.na ultrazvuk musim dojíždet jinam.paní doktorka nic nevysvetlí.nespokojenost

Zanedbala a přehlídla léčbu už spousta žen. Působí velmi mile a přívětivě, ale opravdu nechápu její přístup. Nikdy nic neřekne a nevím jestli je opravdu tak neznalá či co? Změnila sem doktora a opravdu doporučuji ať už nějaký problém máte či ne -změňte doktora, protože ona na ten Váš problém nepřijde a když už, tak celkem pozdě.

Dobrý den, paní Remešová, má velmi slabě zařízenou ordinaci v dnešní době nemá v ordinaci ani ultrazvuk. Při prohlídkách nic moc nevysvětlí, nebýt ochotné sestřičky nikdy bych se nic nedozvěděla.
Mé kamarádce v počátcích těhotenství vůbec nepomohla, již třikrát byla v jíném stavu a potratila. Když zašla za paní remešovou nyní že má bolesti v podbřišku tak jí řekla ať jí hodně ovoce.
Tohle mi přijde dost nestandatní postup při rizikovém těhotenství.
Smutné je, že v okolí není žádný jiný gynekologický lékař.

zanedbává péči, přehlídla závažný problém, nebýt jiných lékařů, problém by přerostl v rakovinu děložního čípku. Vybírá zbytečné poplatky,asi si chce nahrabat, dokud může.