Psychologické poradenství • 1 600 Kč
Individuální terapie • 1 600 Kč
Online párová terapie • 2 800 Kč +1 Více
Párové poradenství • 2 800 Kč
Způsoby platby: Bankovní převod
Platíte po online konzultaci.
Za konzultaci platíte až po jejím skončením a to formou bankovního převodu na základě vystavené fakturu s QR kódem pro maximální jednoduchost.
Platba za konzultaci je přeposlaná přímo specialistovi. Specialista sám určuje způsob rušení návštěv a vracení peněz pacientům.
V případě problémů s platbami kontaktujte specialistu.
Nezapomeňte, že ZnamyLekar.cz neúčtuje žádné dodatečné poplatky za objednání návštěvy a nezpracovává platby jménem specialisty.
Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).
Šárka Š.
Úžasný profesionál, který skutečně naslouchá a dokáže vytvořit bezpečné a podporující prostředí. Při každém sezení jsem se cítila pochopená a přijímaná, což mi pomohlo otevřít se a upřímně mluvit o svých pocitech. Jeho přístup je velmi empatický, ale zároveň praktický – díky konkrétním radám a technikám jsem si odnesla spoustu užitečných nástrojů pro každodenní život. Jsem vděčná za jeho pomoc. Pokud hledáte psychologa, který vám opravdu pomůže, velmi doporučuji!
MK
Ďakujem panu Lačevovi za tak prijemne sedenie, empatiu, prehľad, pozornosť, vysvetlenie, odbornosť, nádej, ktorú som tak hľadala som dnes našla.
Teším sa nabudúce.
Iva
Nejlepší terapeut, co jsem zkusila! Jak pan doktor píše, hledá hlavně klíč k problému a hned po prvním sezení (online) mi hrozně pomohl s panickým záchvatem. Po sezení pošle nějaké PDF dokumenty, všechny max 2 stránky, hlavně fakt. Dobře se to čte a taky to velice pomáhá.
Michal Orsava
Velmi mi to pomohlo. Rozebrali jsme celou situaci z zivotniho i pracovniho hlediska a prosli tuzne moznosti reseni. Udelal jsem za jedno jedine sezeni velky pokrok.
Hana
Pan doktor je úžasný. Opakovaně nás dostává z životních problemů. Opravdu z něj cítíte snahu pomoci.
Jakub Š.
Se sezením jsem byl maximálně spokojený a pomohlo mi s urovnáním svých priorit v následujícím období v rámci svého budocího života.
Sylvie a Radek
Nejlepší terapeut, hodný člověk, moc děkujeme s manželem!!!
Radim
Podnětné setkání a je o čem přemýšlet :) Pan Lačev byl velmi otevřený a člověk díky němu přemýšlí o věcech i z jiných úhlů. Každopádně doporučuji :)
Kateřina
Jsem maximálně spokojená, vřele návštěvu doporučuji
A. J.
Skvělé sezení. Dané postupy/rady jsem aplikovala do svého života a jsou mi moc nápomocné. Děkuji :)
Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze