přijímá nové pacienty

Psycholog, Terapeut Více

Odhadovaná doba odpovědi:

Nabízím psychologické poradenství a společnou práci metodou krátké terapie orientované na řešení, která ve většině případů umožňuje dosáhnout výrazného pokroku v méně jak deseti setkáních. Daří se to zejména díky orientaci na budoucnost a na úspěchy namísto detailního zkoumání příčin a nezdarů. Lze si to představit jako hledání relativně jednoduchého klíče (řešení) i pro poměrně složitý a komplikovaný zámek (problém). Součástí naší společné práce budou mimo samotná setkání i vaše samostatné experimenty (či úkoly) v čase mezi nimi.

Office Park Nové Dvory

Individuální terapie • 1 600 Kč

Párová terapie • 2 800 Kč +1 Více

Párové poradenství • 2 800 Kč

Platba po konzultaci

U tohoto specialisty zaplatíte po konzultaci. Zobrazit více

Psychologické poradenství • 1 600 Kč

Individuální terapie • 1 600 Kč

Online párová terapie • 2 800 Kč +1 Více

Párové poradenství • 2 800 Kč

Přijímám: dospělí

Způsoby platby: Bankovní převod

Platíte po online konzultaci.

Za konzultaci platíte až po jejím skončením a to formou bankovního převodu na základě vystavené fakturu s QR kódem pro maximální jednoduchost.

Platba za konzultaci je přeposlaná přímo specialistovi. Specialista sám určuje způsob rušení návštěv a vracení peněz pacientům.

V případě problémů s platbami kontaktujte specialistu.

Nezapomeňte, že ZnamyLekar.cz neúčtuje žádné dodatečné poplatky za objednání návštěvy a nezpracovává platby jménem specialisty.

Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).

Psychologické poradenství

Párové poradenství

Jak fungují ceny?

Š
Umístění: Office Park Nové Dvory

Úžasný profesionál, který skutečně naslouchá a dokáže vytvořit bezpečné a podporující prostředí. Při každém sezení jsem se cítila pochopená a přijímaná, což mi pomohlo otevřít se a upřímně mluvit o svých pocitech. Jeho přístup je velmi empatický, ale zároveň praktický – díky konkrétním radám a technikám jsem si odnesla spoustu užitečných nástrojů pro každodenní život. Jsem vděčná za jeho pomoc. Pokud hledáte psychologa, který vám opravdu pomůže, velmi doporučuji!

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Milá Šárko, moc si vážím vašich laskavých slov. Je mi ctí s vámi pracovat a pomáhat vám, abyste se cítila lépe a abyste našla cestu k sobě a k životu, jaký chcete žít. Přeji vám mnoho sil, pevné nervy a vytrvalé odhodlání na vaší cestě. Alek

Umístění: Office Park Nové Dvory

Ďakujem panu Lačevovi za tak prijemne sedenie, empatiu, prehľad, pozornosť, vysvetlenie, odbornosť, nádej, ktorú som tak hľadala som dnes našla.
Teším sa nabudúce.

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Dobrý den, MK, moc si vážím vašeho hodnocení a bylo mi ctí pomoci s vámi dnes spolupracovat. I já se těším příště a držím Vám palce, aby se vaše naděje rychle přetavila v realitu. Alek

I
Umístění: Online konzultace

Nejlepší terapeut, co jsem zkusila! Jak pan doktor píše, hledá hlavně klíč k problému a hned po prvním sezení (online) mi hrozně pomohl s panickým záchvatem. Po sezení pošle nějaké PDF dokumenty, všechny max 2 stránky, hlavně fakt. Dobře se to čte a taky to velice pomáhá.

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Milá Ivo, moc si vážím Vašeho hodnocení i naší dlouhodobé spolupráce. Mám radost, když vidím Vaše pokroky a jak se Vám daří se zlepšovat v různých oblastech života (nejen v práci s panikou). Přeji Vám do dalšího roku vše dobré, mimo jiné i pevné psychické zdraví. :) Alek

Umístění: Online konzultace

Velmi mi to pomohlo. Rozebrali jsme celou situaci z zivotniho i pracovniho hlediska a prosli tuzne moznosti reseni. Udelal jsem za jedno jedine sezeni velky pokrok.

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Dobrý den, Michale. Jsem moc rád, že bylo naše povídání přínosné a pomohlo Vám se zase o kousek posunout. Držím Vám palce, aby se situace zlepšila a mohl jste se brzy zase těšit z takového života, jaký si přejete. Alek

Umístění: Office Park Nové Dvory psychologické poradenství

Pan doktor je úžasný. Opakovaně nás dostává z životních problemů. Opravdu z něj cítíte snahu pomoci.

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Dobrý den, Hano. Moc si vážím Vaší zpětné vazby. Je pro mne důležité vědět, že pro Vás naše sezení byla užitečná a dělá mi radost, když vidím, že se Vaše životní situace zlepšuje. Držím Vám palce, aby se tak dělo i nadále. Alek

Umístění: Office Park Nové Dvory psychologické poradenství

Se sezením jsem byl maximálně spokojený a pomohlo mi s urovnáním svých priorit v následujícím období v rámci svého budocího života.

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Dobrý den, Jakube. Velmi si Vážím vašeho hodnocení a jsem rád, že Vám naše setkání bylo užitečné a pomohlo si věci urovnat. Přeji Vám mnoho štěstí a zdaru na Vaší životní cestě. Alek

Umístění: Office Park Nové Dvory

Nejlepší terapeut, hodný člověk, moc děkujeme s manželem!!!

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Silvie a Radku, moc mne Vaše zpráva potěšila, ale ještě více mne těší pokroky, které ve vztahu děláte. Dává mi to radost a víru ve smysluplnost mé práce a těším se s Vámi z toho, že se Vám daří lépe, že jste na dobré cestě. Alek

Umístění: Office Park Nové Dvory psychologické poradenství

Podnětné setkání a je o čem přemýšlet :) Pan Lačev byl velmi otevřený a člověk díky němu přemýšlí o věcech i z jiných úhlů. Každopádně doporučuji :)

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Dobrý den, Radime. Bylo mi potěšení být Vám průvodcem v obtížné životní situaci a pomoci Vám se v ní trochu zorientovat. Moc Vám přeji, aby se brzy rozřešila a aby se Vám dařilo. Děkuji též za doporučení. Alek

Umístění: Office Park Nové Dvory psychologické poradenství

Jsem maximálně spokojená, vřele návštěvu doporučuji

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Dobrý den, Kateřino. Jsem moc rád, že Vám naše povídání bylo užitečné a přineslo Vám spokojenost. Velmi si vážím Vašeho doporučení. Tak zase někdy na viděnou. Alek

Umístění: Office Park Nové Dvory psychologické poradenství

Skvělé sezení. Dané postupy/rady jsem aplikovala do svého života a jsou mi moc nápomocné. Děkuji :)

Mgr. Alek Lačev, Ph.D.

Dobrý den, A. Jsem nesmírně rád, že Vám naše setkání bylo užitečné a držím Vám palce, aby se Vám dařilo dobře. Alek