Zdeněk Skácel
Pneumologická ambulance

Hostinského 7/1536, Praha 15500

• Velmi lidský lékař s výborným přístupem k léčbě a pacientovi - vše podrobně vysvětlí,vše Vám ukáže a velmi mile o všem informuje. Víc prosím takových lékařů jako je pan Mudr. Skácel!

• Velice dobrý diagnostik, perfektní jednání, jsem velmi spokojena

• Pan Mudr Skácel je laskavý , vše řádně vysvětlí a velmi svědomitý.

• Pan doktor patří k těm nejlepším, které jsem poznala. V klidu a trpělivě určuje diagnózu a spoustu věcí vysvětlí. Je rozumný - nenutí léky, když nejsou u astm. pacienta dlouhá léta potíže. K němu mám důvěru. Velmi dobré zkušenosti mám i s oběma sestřičkami a druhým panem doktorem z ordinace, Pekárkem.

• Jsem s panem doktorem velmi spokojený,je pečlivý, pacient je v dobrých rukou.DOPORUČUJI.

• Z osobní zkušenosti jsem se s lepším nesetkala. Jeho osobní přístup k léčbě i k pacientovi je takový, jak jsem si vždy u lékařů představovala.

• Pan doktor je odborník na svém místě, s velice lidským přístupem a odbornou znalostí. Velice doporučuji!!!!!!

• Přesto, že je velmi vytížený, se svým kolegou mě vždy vyšetřil i bez objednávky.

• Vyzkoušela jsem již mnoho lékařů a on jediný mi pomohl a nastavil tu nejlepší léčbu pro mě. Velmi zkušený lékař s výborným přístupem k pacintům. Vřele doporučuji.

• F

Mé matce v podstatě zachránil život když provedl diagnostikování plicního nádoru a i jeho zaléčení. Můžu jen doporučit. Profesionál na svém místě.