Eva Orálková
ALERG-IM s.r.o. - ambulance pro alergologii a klinickou imunologii

Křídlovická 696/76b, Brno-střed, Brno 602 00

• Výborná a milá paní doktorka. Chodíme k ní s dítětem do ordinace velmi rádi pro její pečlivost a odbornost.
    Děkujeme paní doktorce i sestřičkám za jejich laskavou péči :-)

• Výborná paní doktorka. Přešly jsme s dcerkou od jiné alergoložky a nikdy bychom neměnily. Vždy velmi dobře naladěná paní doktorka, poradí, vše vysvětlí, snaží se hledat alternativy. Je velmi pečlivá, vstřícná a má pochopení pro rodiče i dítě. Je to perfektní lékařka.

• Hodnocením velmi dobý se nedá vyjádřit přístup a jednání paní doktorky a všech sestřiček v této ordinaci. Odešel jsem se synem od paní Cimrové - schválně nepřidávám titul - a byla to cesta z pekla do ráje.

• Ještě nikdy jsem neměla potřebu někoho někde komentovat, ale u paní doktorky mi to nedá, je naprosto fantastická!!!! Jsem moc vděčná, že syn může být její pacient! A nesmím zapomenout na sestřičku, která je také skvělá. Máme docela dost zkušeností s lékaři různých odborností, ale s takovým respektem k rodiči i pacientovi a jejich individualitám jsem ještě nezažila. Paní doktorko a sestřičko moc děkujeme!
    Rothovi

• Tuto doktorku doporučuji, chodím k ní s čtyřletou dcerou již dva roky a jsem velice spokojena.

• Paní doktorka Orálková je velice dobrá lékařka a vý co dělá.A ty čekací doby jsou hold u všech alergologických ambulancích ne jen u paní doktorky.
    Všem DOPORUĆUJI

• Paní doktorka je moc hodná a ochotná. K všemu přistupuje nenásilně a s ohledem na věk dítěte. S objednáním nebyl problém, jen když se tam jde poprvé. Paní doktorka poradí po telefonu i po emailu, takže můžu jen doporučit. Sestřičky má milé.

• Jinam bych s detmi nesla. Skvela, dobre naladena. Velmi dobre se s ni jedna.

• Velmi pečlivá, snad jediná z doktorů, kam chodíme ( a že jich je opravdu hodně) je ochotná odpovídat na všechny mé dotazy a o vše se zajímá. Na každou návštěvu se těšíme.

• Přešla jsem k paní doktorce s dcerou od jiného alergologa a žasla jsem nad tím rozdílem ! Samozřejmě rozdíl směrem k lepšímu. Paní doktorka vše řeší s přehledem a navíc je velmi příjemná. Jediné co mě mrzí, že jsme o ní nevěděli dřív. Všem moc doporučuji.