Olga Dyrhonová
Fakultní nemocnice v Motole

V Úvalu 1/84, Praha 15006

• Paní doktorka měla velmi milý přístup k mé dceři i ke mně.

• Pani Doktorka Dyrhonová , je ta nejlepší lékařka , kterou jsme kdy poznali.Našemu Honzíkovi neskutčně pomohla a nustále pomáha ,zajíma jí celkový stav pacienta , a né jen jden konkrátní problém .Je hodná ,příjemná a dost všímavá .Jsem ráda , že jsme se k ní dostali .

• H

MUDr. Dyrhonová Olga tel. 224435564
    Je to naše kontrolní rehabilitační doktor, jinak cvičíme u Mgr. Syslové taky v Motole a ta je výborná. Spolupracují s Janskýma Lázněma.

• Pani doktorka je profesionálka ve svém oboru,pomáhá jak při zdravotních problémech,které trápí dospělé i děti, ale je hlavně člověk, který je schopný a ochotný vyslechnout svého pacienta a hovořit o problémech, které pacient prožívá.Velice ji děkuji za její péči, kterou mně věnuje.Díky této odborné péči a přístupu,mohu užívat života a práce. A když se vyskytne zdravotní problém, pani doktorka pomůže. Přála bych si ,aby takových lékařů s takovým přístupem a odborností bylo více. Z celého srdce ji děkuji.

• R

dobrý den, doktorka dyrhonová sídlí ve FN Motol- na oodělení dětské rehabilitace (pavilon 9).

• Tiez prosim,mohol by niekto doplnit informacie,kde je mozne pani doktorku zastihnut,pripadne telefonne cislo,prosim :(

Chodím k paní doktorce do ambulance s dcerou a mohu také jen chválit. Profesionální přístup, milá, vstřícná. Jsem ráda, že jsme se dostaly do péče právě k ní.

• Doporučuji, šikovná, milá a sympatická lékařka.

Profesionálka. Doporučuji.

• Paní doktorka je profesionál na svém místě, poradí, vyslechne a pomůže. Vřele doporučuji. Mráčková Jana