Lukáš Burda
Krnov

I.P.Pavlova 9, Krnov 79401

Nejlepší pán doktor na světě, který mi v nejhorších chvílích spadl z nebe... Co bych bez něho dělala si ani neumím představit.Bydlím v Ostravě - Porubě vedle fakultní nemocnice a přesto za pánem doktorem dojíždím, je nejlepší z nejlepších...

• Krnov Jiný  •

• Lékař, který člověku vrací naději v profesionalitu v medicíně. Odborník plný elánu, pozitivní energie, pro kterého nic není problém a vše má řešení. Člověk se srdcem na dlani, se srdečným, lidským a laicky srozumitelným přístupem k pacientovi.

• Pan doktor Burda je skvely lekar i ,, bavič".Jdu tam s vedomim,,NO JO, NO, ZASE K DOKTOROVI .."a odejdu vysmata...A tak to ma byt.Clovek by mel chodit k lekari s dobrou naladou a k tomuhle 2 x radeji. Nekteri ostatni lekari by si meli vzit mustr...Pane doktore Burdo, dekuji za vsechny Vase pacienty, jen rak dale a at se Vam stale dari a .. budte stale OUT !!! PLESNIKOVA IVETA

• Pana Burdu navštěvuji již několik let. Od počátku jsem s jeho péčí velmi spokojena. Mohu říci, že při každé návštěvě rozjasní můj den, je opravdu sluníčkem:-). Mnoho lékařů by se od něj mohlo učit, jak přistupovat k pacientům, jak se chovat a léčit.

• Skvělý doktor se skvělým přístupem. Profík a hlavně velký sympaťák ;-)

• Pan doktor nemá široko daleko konkurenci.Jsem ráda,že jsem si vybrala právě pana doktora Burdu,protože jeho přístup k pacientům je jedinečný,vždy příjemný a ochotný a to se bohužel málo kdy vidí... :-) Děkuji pane doktore Martina Žákovská

• Jela jsem za panem doktorem až z Frýdlantu nad Ostravicí a jsem velmi šťastná, že jsem tak učinila!Profesionál s lidskou duší na nejvyšší úrovni!Podle mě je to nejlepší lékař široko daleko a ten přístup od pana doktora a sestřiček se u nás v ČR nevidí.Děkuji mooc..Lenka Nováková

• Jedním slovem ...výborný a milý lékař!

• Nejlepší,ochotný,milý a hodný pan doktor vzhledem k jeho věku to se opravdu málo vidí.Budu na něj vzpomínat neboť jsem se přestěhovala.Všem vřele doporučuji právě jeho.

Pán doktor je jednička ve svém oboru.Jsem ráda,že jsem v jeho rukou.KACITA diky pane doktore..Iljaševičova Monika