Objednávky klientů pouze v rozmezí 8:00-12:00 hod (po-čt) na uvedených telefonních číslech.

Jana Veselá
Ordinace klinické psychologie PhDr. Jany Veselé

Hlavní třída 1196/27, Ostrava 70-800

• Zrovna jsem se vrátila z prvního sezení ,a je to poprvé co jsem odcházela s dobrým pocitem . Myslím že jsem konečně našla paní ,která mi umí pomocí a když se mi chtělo zase plakat ,nějak jemně jsme přešli na jiné téma ,což bylo strašně fajn ,od ostatních ,jiných psychologů jsem odcházela ubrečená ,zničená a vyždímaná...Sice to bylo první sezení ....ale musím poděkovat ☺. Zuzana C.

• paní doktorka Jana Veselá.Jen ona a já víme, co všechno jsem dokázala změnit. Obrovský respekt a úcta k této osobě. Přiznávám, že po dokončené terapii i v jejím průběhu byla a je je pro mne jakýmsi "životním" guru.Tím, jak se k životu staví.Myslím, že dobrý psycholog se pozná podle toho, že Vás samotné přivede na cestu, jak si pomoci "sám" a paní doktorka je toho příkladem. Žádný věcný dar se nerovná tomu, jak mi pomohla. S úsměvem vzpomínám na to, že terapie fungovala i za oboustranného mlčení.Někdy slova nejsou třeba....
    Jsem venku ze začarovaného kruhu psychiky!!!!!! Kdo to zažil, rozumí. Člověk se v něm tak rád uhnízdí... a dává vinu svému okolí. Každému to, co unese :p) .Miluju pocit být sama sebou :p). Děkuju paní doktorko Kamila Ř.

• Docházela jsem na terapii dva roky. Přišla jsem do terapie hodně nemocná, s úzkostmi a depresí, roztřesená, zničený člověk. Odešla jsem zdravá.

• Nemůžu si stěžovat, s paní doktorkou jsem velice spokojená.

• Paní doktorka Veselá je výjimečná psycholožka, pokud člověk je nakloněný ke změně svoji psychiky k lepšímu (i když to někdy chce jít trochu do sebe), pak pomáhá. Rozhodně přivádí člověka k zamyšlení a myslím, že nejsem jediná, které předala něco, co se nedá snad ani popsat - něco jako víru v život, víru v dobro, lásku a prostě chuť žít. Děkuji, Hana Nováková

• Paní doktorka velmi milá, charismatická osobnost, to ano. Ovšem nijak mi bohužel nepomohla a spíše sem si připadala hůř - více sem si vždy po sezení s ní vyčítala apod. Možná může pomoci někomu, kdo má "jen" problém, já v té době byla nemocná a brala antidepresiva...

• Paní doktorka je milá,ví o čem mluví,dovede poradit i podpořit.Škoda,že takových lékařů není víc.

• Před 15 lety jsem se dostala do stavu, kdy už jsem nevěděla kdo jsem a co tu na světě dělám. Nevím, jakým kouzlem se to povedlo paní doktorce Veselé změnit, ale dodnes na ni vzpomínám, jako na klíčového člověka v mém životě. Je to charismatická osobnost v tom nejlepším slova smyslu.

• Výborný a lidský přístup k pacientovi, doporučení paní doktorky fungují, je to moc příjemný člověk a odcházíte s úžasným pocitem. Moc mi pomáhá. Děkuji.

• Naprosto můžu doporučit, pomohla mi z těžkých depresí a dalších nasedajících stavů, to vše naprosto nedirektivní terapií, která nehodnotí, neradí, netlačí. Dává prostor k samouzdravení, což se na začátku může zdát jako ,,nedělá snad málo?,, a ná závěr je to: jsem v pohodě:-). Pro ty, kdo se o to zajímají víc, úžasná reprezentantka nedirektivní humanistické terapie. Před tím jsem měl psychologa, který mi témata jen a jen otevíral, až jsem se dostal na samé dno, ale žádné mi nepomohl, neuměl, zpracovávat. Po roce u paní doktorky Veselé jsem začal normálně fungovat a fungují do teď. Pro mě je tento způsob terapie jediným přijatelným, najít však psychologa, který vám netlačí své názory a řešení, čímž vás spíš může zranit než pomoci, je nesmírně těžké. Doktorka Veselá je v tomto ohledu naprostý klenot.-).